Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Koululuokkia yhteisessä tanssinäytöksessä 4.5.

Oulun ammattikorkeakoulu

Koululuokkia yhteisessä tanssinäytöksessä 4.5.

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2012 klo 13:15
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajakoulutus järjestää harjoitteluryhmien oman näytöksen perjantaina 4.5. klo 18 Oamkin konserttisalissa (Kotkantie 1). Näytökseen on vapaa pääsy.

Oamkin tanssinopettajaopiskelijat ovat käyneet kerran viikossa oululaisissa alakouluissa opettamassa tanssia jo 1990-luvun alusta lähtien. Lukuvuonna 2011–2012 mukana on ollut 13 koulua ja yksi päiväkoti, joissa yhteensä 27 luokkaa tai ryhmää. Lukuvuosi on aherrettu omissa koululuokissa, ja nyt on aika kerääntyä katsomaan, mitä tunneilla on tehty.

Näytöksessä esiintyy koululuokkia Kastellin alakoulusta, Kaukovainion koulusta, Lintulammen koulusta ja Svenska Privatskolanista. Näiden lisäksi näytöksessä nähdään Oamkin omia klassisen baletin ja showtanssin erikoiskoulutusluokkien oppilaita ja muutama muu opetusharjoitteluryhmä.

Lisätietoja

Mira Kolanen, tapahtumatuottaja, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs