Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Koulujen pihasuunnitelmia oppilaiden ja opiskelijoiden yhteistyönä

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Koulujen pihasuunnitelmia oppilaiden ja opiskelijoiden yhteistyönä

Kutsu.
Julkaistu: 14.05.2013 klo 13:44
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Toimittajat ovat tervetulleita tutustumaan Koulujen pihat – Living Labin case -konseptien esittelytilaisuuteen.

Aika: torstai 16.5. kello 17 alkaen
Paikka: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Mediakasarmi, Prikaatintie 2, Kouvola.

Paikalla konseptien esittelytilaisuudessa ovat konseptit valmistaneet KyAMK:n opiskelijat, mukana olleiden koulujen edustus, työssä mukana olleet oppilasryhmät sekä konseptien työstämistä ohjanneita KyAMK:n opettajia.

Käyttäjät mukana suunnittelussa

Kevään 2013 aikana toteutetun Koulujen pihat – Living Labin tavoitteena oli tutkia ja kehittää koulujen pihojen toiminnallisuutta, viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Mukana työtä tekemässä olivat pihojen käytön asiantuntijat – koulujen oppilaat.

Projektissa mukana olivat Urheilupuiston koulu, Kouvolan yhteiskoulu, Myllykosken yhteiskoulu, Pilkan koulu, Korian koulu ja Niinistön koulu.

Kussakin koulussa muodostettiin koulun oppilaista ja KyAMK:n opiskelijoista työryhmät. KyAMK:n opiskelijat auttoivat ja ohjasivat oppilaita ideoinnissa ja niiden kuvittamisessa ja mallintamisessa.

Koulujen oppilaat ja KyAMK:n opiskelijat kehittivät koulukohtaisina työryhminä konsepteja koulujen pihojen viihtyvyyden ja toimivuuden parantamiseksi. Fyysisten puitteiden ohella projektin tarkoituksena oli kehittää välitunneille uudenlaista toimintaa.

Syksyllä 2013 konsepteja jatkokehitetään. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni toteutetuksi joko kokonaan tai osittain.

Koulujen pihat – Living Lab on osa Kasarminmäki Living Labin toimintaa. Kasarminmäki Living Labin sivut osoitteessa http://kyamk.fi/Ty%C3%B6el%C3%A4m%C3%A4lle/Projektit/Kassu%20Lives.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Lehtori Jorma Fagerström
p. 044 702 8933
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs