Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kotkan-Haminan seudun vuoden YES-opettaja on Vehkalahden koulun Paavo Kriktilä

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

Kotkan-Haminan seudun vuoden YES-opettaja on Vehkalahden koulun Paavo Kriktilä

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2015 klo 12:32
Julkaisija: Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö

YES Kotka-Hamina on valinnut vuoden YES-opettajaksi Vehkalahden koulun opettajan Paavo Kriktilän, Vehkalahden koulusta. Tunnustuksen antoi YES Kotka-Hamina ja Valtakunnallinen YES ry.

– Tämä tunnustus menee aivan oikeaan ositteeseen! Paavo Kriktilä on luonut ja vakiinnuttanut yrittäjyydestä kouluumme oman valinnaisainekokonaisuuden, joka on ollut hyvin suosittu. Hän on myös tehnyt seudun elinkeinoelämää näkyväksi oppilaille ja samalla luonut tärkeitä yhteyksiä koulun ja paikallisten yritysten välille, rehtori Anssi Kukkanen Vehkalahden koulusta toteaa.

– Paavo Kriktilä on opettaja, joka innostaa ja rohkaisee opiskelijoita ottamaan vastuuta omasta elämästään. Paavolla on kokeileva, rohkea ja yrittäjämäinen ote opettamisessaan ja hän on myös ollut aktiivisessa roolissa Kaakkois-Suomen yrittäjyyskasvatusstrategian rakentamisessa sekä suunnitelman eläväksi tekemisessä kertoo YES Kotka-Haminan aluepäällikkö Maarit Koverola Cursorista.

YES Kotka-Hamina kiittää myös Paavo Kriktilää aktiivisesta roolista Nuori yrittäjyys ry:n NY Vuosi yrittäjänä ja NY -leirien opinto-ohjelmien vetäjänä. Tänä vuonna Kotkan-Haminan seudulla on perustettu yli 40 NY-yritystä perus-, ja 2. asteelle.

Valtakunnallinen YES ry ja YES-verkosto palkitsee vuosittain jokaiselta YES-alueelta opettajan, joka on työssään edistänyt esimerkillisesti yrittäjyyskasvatusta. Tunnustus myönnetään opettajalle, joka:

  • omaa myönteisen ja aktiivisen asenteen yrittäjyyskasvatukseen
  • toteuttaa ja kehittää yrittäjyyskasvatusta omassa opetuksessaan
  • levittää omalta osaltaan yrittäjyyskasvatustietoutta omalla alueellaan

Kaikki vuoden 2015 YES-opettajat julkistetaan tänään 10. joulukuuta Helsingissä.

Lisätietoja: Maarit Koverola, puh. 040 190 2545, maarit.koverola@cursor.fi

Liitetiedostot

Cursor Oy, Kotkan-Haminan seudun kehittämisyhtiö vastaa Kotkan, Haminan, Miehikkälän, Pyhtään ja Virolahden kuntien yritysneuvonnasta ja toteuttaa seudun elinkeinokehittämishankkeita. Cursor palvelee Etelä-Kymenlaakson yrittäjiä, yrittäjiksi aikovia ja seudulle asettuvia yrityksiä liiketoiminnan perustamis- ja kehittämisasioissa. Toimipisteemme sijaitsevat Kotkassa Eagle-talossa E18-tien varrella ja Haminan keskustassa Raatihuoneentorilla. Cursorin omistavat seudun kunnat (Kotka, Hamina, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä) yhdessä alueen teollisuusyritysten ja rahoituslaitosten kanssa.

www.cursor.fi 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs