Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kotka ja Kouvola - korkeakoulukaupungit

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kotka ja Kouvola - korkeakoulukaupungit

Kutsu.
Julkaistu: 27.08.2013 klo 09:31
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Toimittajat ovat tervetulleita aamukahville rehtori Petteri Ikosen kanssa kuulemaan ja keskustelemaan Kymenlaakson ammattikorkeakoulun merkityksestä maakunnalle.

Aika: maanantai 2.9. klo 10‒11
Paikka: rehtorin huone, Metsolan kampus, Pääskysentie 1, Kotka

Kyamk vaikuttaa toimintaympäristöönsä monella tavalla. Kyamk mm. tuotti alueelle 7,3 miljoonaa euroa vuonna 2012. Vuosittain Kyamkissa aloittaa noin 1100 uutta opiskelijaa, joista 40 % tulee muualta kuin Kymenlaaksosta ja jotka edustavat 35 kansallisuutta. Kyamkin koko toiminta on suunniteltu uudistamaan Kymenlaakson elinkeinorakennetta.

Petteri Ikonen julkistaa tilaisuudessa kampanjan ”Kotka ja Kouvola ovat korkeakoulukaupunkeja”. Kampanja käynnistyy samalla viikolla, kun Kyamk järjestää omat lukuvuoden avajaisensa Kotkan torilla Kotkan Fashion Night & Culture -tapahtuman yhteydessä.

Lukuvuoden avajaiset järjestetään perjantaina 6.9. klo 14. Tapahtuma on nyt ensimmäistä kertaa avoin kaikille kaupunkilaisille ja yhdessä kaupungin muiden tapahtumien kanssa. Näin kaikilla kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua juhlaan ja tutustua kotikaupunkinsa korkeakouluun. Tavoitteena on järjestää avoin avajaistilaisuus vuorovuosin Kotkassa ja Kouvolassa.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
rehtori Petteri Ikonen
p. 044 702 8200

viestintäpäällikkö Marja Metso
p. 044 702 8328

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs