Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Koskinen paneutuu kansainvälisyyteen

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Koskinen paneutuu kansainvälisyyteen

Tiedote.
Julkaistu: 28.11.2013 klo 10:00
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Verkkolehti Koskisen tuorein numero on julkaistu sivulla www.kyamk.fi/koskinen. Lehden teemana on kansainvälisyys.

Koskisen artikkelit luotaavat Kyamkin kansainvälisyyttä monesta näkökulmasta. Opiskelijat ja henkilökunta kertovat omista vaihto-, työharjoittelu- ja seminaarikokemuksistaan ulkomailla ja Kyamkissa. Kohdemaita ovat olleet esimerkiksi Hanty-Mansia, Sansibar ja Kiina!

Esimerkkinä opetuksen kansainvälistymisestä on Kyamkin ja saksalaisen FH Flensburgin aloittama energiatekniikan verkko-opetusyhteistyö. Kansainvälistyminen on arkipäivää myös tutkimus- ja kehitystoiminnassa. Koskinen kertoo muun muassa kansainvälisestä meripelastusharjoituksesta Kotkassa, Wicked World -seminaarista sekä tuulienergia- ja bioenergiayhteistyöstä venäläis-suomalaisessa verkostossa. Lue myös Koskisen Myä!-osio – siellä esiin astuvat kyamkilaiset, ihmiset korkeakoulun sisällä.

Seuraava numero joulukuussa

Koskisesta julkaistaan tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan ekstranumero keskiviikkona 11.12.2013. Numeroiden teemat, aineistopäivät ja julkaisuajankohdat löytyvät sivulta www.kyamk.fi/lehdet. Sieltä löydät myös Koskisen arkiston.

Verkkolehti Koskinen on suunnattu koko korkeakouluyhteisölle: ulkoisille yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
päätoimittaja, tiedottaja Riitta Leviäkangas
p. 044 702 8449, koskinen@kyamk.fi

Kyamkin mediatiedotteet: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs