Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Koskinen esittelee Kyamkin TKI-toimintaa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Koskinen esittelee Kyamkin TKI-toimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 12.12.2013 klo 14:18
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen ja niissä toimivien asiantuntijoiden tärkeänä tehtävänä on kertoa työnsä tuloksista yleistajuisesti suurelle yleisölle. Verkkolehti Koskisen tuoreimmassa numerossa Kyamkin asiantuntijat kertovat laaja-alaisesti ammattikorkeakoulunsa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnasta. Lehti on julkaistu sivulla www.kyamk.fi/koskinen.

Lähes 50 jutun lukupakettiin sisältyy Kyamkin TKI-toimintaa yleisesti esitteleviä artikkeleita, hanke-esittelyjä ja esimerkkejä opiskelun, työelämäyhteistyön ja hanketoiminnan integroitumisesta. Artikkelit kuvaavat hyvin myös yhä kansainvälisemmäksi kehittyvää TKI-toimintaa.

Seuraavan Koskinen ilmestyy 5.2.2014. Numeroiden teemat, aineistopäivät ja julkaisuajankohdat löytyvät sivulta www.kyamk.fi/lehdet. Koskisen arkisto on samassa osoitteessa.

Verkkolehti Koskinen on suunnattu koko korkeakouluyhteisölle: ulkoisille yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
päätoimittaja, tiedottaja Riitta Leviäkangas
p. 044 702 8449, koskinen@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs