Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Korkeakoulujen yhteishaku alkaa 8.9.2015 – TAMKilla 15 tutkintoa tarjolla

Tampereen ammattikorkeakoulu

Korkeakoulujen yhteishaku alkaa 8.9.2015 – TAMKilla 15 tutkintoa tarjolla

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2015 klo 08:00
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoululla on syksyn yhteishaussa tarjolla sekä AMK-tutkintoja että ylempiä tutkintoja. Terveysalan muuntokoulutuksissa avautuu paikkoja opistotason tutkinnon suorittaneille, jotka voivat hakea täydentämään tutkintonsa AMK-tutkinnoksi.

Sairaanhoitajaksi voi TAMKissa opiskella joko päiväopiskelijana tai monimuotototeutuksessa. Insinöörikoulutuksessa pääpaino on monimuoto-opinnoissa. Monimuotototeutuksista useimmat on suunniteltu opiskeltaviksi työn ohessa.

Myös ylemmät AMK-tutkinnot ovat tyypillisesti työn ohessa suoritettavia, osaamista syventäviä ja laajentavia opintoja.  Ylempien AMK-tutkintojen tarjontaa TAMKissa on niin tekniikan, terveyden kuin kulttuurin ja palveluliiketoiminnan aloilla.

Muuntokoulutuksille kova tarve

Terveysalan muuntokoulutuksille on erittäin suuri tarve ja kysyntä. Opistotason tutkinnon muuntaminen AMK-tutkinnoksi antaa terveysalan ammattilaisille mahdollisuuden osallistua koulutuksiin, joihin vaaditaan pohjakoulutuksena AMK-tutkinto. Muuntokoulutukseen voivat hakea opistotutkinnon suorittaneet fysioterapeutit, kätilöt, laboratorionhoitajat, röntgenhoitajat, sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat.

Insinöörikoulutusta monimuoto-opintoina

TAMK aloittaa konetekniikan insinöörikoulutuksen Sastamalassa. Koulutus on suunniteltu erityisesti alueen yritysten tarpeisiin. Se sisältää muun muassa mittavan paketin biotuotetekniikan opintoja. Myös 3D-osaaminen tulee näkymään koulutuksessa vahvasti.

Tampereella alkava rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutus painottuu kiinteistönpitotekniikkaan ja korjausrakentamiseen.

Uusia ylempiä AMK-tutkintoja

Ensimmäistä kertaa toteutetaan kulttuurialalla musiikkipedagogin ylempi AMK-tutkinto. Koulutuksen teemana on kehittyvä opettajuus musiikkialalla. Hyvinvointiteknologian ylempi AMK-koulutus laajenee tradenomikoulutukseen, ja siinä perehdytään erityisesti hyvinvointiteknisten tuotteiden ja palveluiden innovointiin ja kehittämiseen. Terveyden edistämisen ylemmässä AMK-koulutuksessa voi syventyä joko ikääntyvien ja pitkäaikaispotilaiden hoitoon tai työterveyshuoltoon.

Hakuaika korkeakoulututkintoihin on 8. - 22.9.2015, opinnot alkavat tammikuussa 2016. Yhteishaussa voi hakea yhdellä hakulomakkeella korkeintaan kuuteen eri koulutukseen. Hakeminen tapahtuu verkossa osoitteessa opintopolku.fi.

TAMK järjestää infotilaisuuden monimuotototeutuksista ja ylemmistä AMK-tutkinnoista tiistaina 8.9.2015 kello 17.00–18.30 pääkampuksella, Kuntokatu 3/Teiskontie 33, Tampere.


Lisätietoja:

www.tamk.fi

Tutkintokoulutuksesta vastaava vararehtori Marja Sutela, marja.sutela@tamk.fi, p. 040 721 5204

TAMKin hakijapalvelut, hakijapalvelut@tamk.fi, p. 03 245 2395

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs