Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Korjaus tiedotteeseen: Mikkelin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulujen yhteisen johdon valinta etenee

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy

Korjaus tiedotteeseen: Mikkelin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulujen yhteisen johdon valinta etenee

Tiedote.
Julkaistu: 08.01.2015 klo 16:00
Julkaisija: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy

Hei,

korjaus äsken lähettämääni tiedotteeseen. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy ei ole ylläpitäjä, vaan omistaja. Alla on tiedote korjattuna. Pahoittelen virhettä.


ystävällisin terveisin


Kati Hoffren
tiedottaja, 040 717 9993
Xamk Oy

 

Mikkelin ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulujen yhteisen johdon valinta etenee 

 

Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut fuusioituvat 1.1.2017 yhdeksi ammattikorkeakouluksi. Ammattikorkeakoulujen omistaja, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy (Xamk), haki vuoden vaihteessa konsernin sisäisellä haulla ammattikorkeakouluille yhteistä johtoa: rehtori-toimitusjohtajaa ja vararehtori-varatoimitusjohtajaa.

Tehtäviin haki neljä henkilöä: rehtori-toimitusjohtaja, taiteiden tohtori Petteri Ikonen; painoalapäällikkö, teologian tohtori Valdemar Kallunki;  rehtori-toimitusjohtaja, kauppatieteiden tohtori Heikki Saastamoinen sekä vararehtori, filosofian tohtori ja kasvatustieteiden lisensiaatti Mirja Toikka.

Valinnat tehdään Xamkin, Mamkin ja Kyamkin hallitusten kokouksissa 20.2.2015.

Lisätiedot:

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen

 

 

 

Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulut yhdistyvät ja muodostavat uuden ammattikorkeakoulun 1.1.2017. Uusi ammattikorkeakoulu on Suomen 5. suurin ammattikorkeakoulu, jossa on noin 9000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Se toimii neljällä paikkakunnalla: Kotkassa, Kouvolassa, Mikkelissä ja Savonlinnassa.

Uuden ammattikorkeakoulun nimi, strategia, organisaatio sekä rakenne vahvistetaan vuoden 2015 aikana. Fuusioon tähtäävät toimenpiteet käynnistää Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n hallitus, yhdessä vuoden alussa 2015 valittavan ylimmän johdon kanssa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs