Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Konesuunnittelijoille tarjolla maksutonta täydennyskoulutusta

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Konesuunnittelijoille tarjolla maksutonta täydennyskoulutusta

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2012 klo 13:59
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) ja Lahden ammattikorkeakoulu (LAMK) tarjoavat täydennyskoulutusta teknisten alojen suunnittelijoille. Tammikuussa 2013 käynnistyvä Kehity konesuunnittelijana -koulutus on suunnattu konesuunnittelijoille ja tuotekehityksen ammattilaisille, joilla on vähintään opistotasoinen tutkinto ja työpaikka.

Koulutus on laajuudeltaan 30 opintopistettä. Koulutuksen tavoitteena on tarjota opiskelijalle apuvälineitä projektinhallintaan, toimintamalleja ideoinnin tueksi sekä antaa uusinta tietoa valmistus- ja materiaalitekniikoista. Opintokokonaisuus koostuu seitsemästä moduulista, joissa käsitellään mm. suunnitteluvaiheen merkitystä kustannusten muodostumisessa, teollisoikeuksia ja -vastuita sekä teknisen dokumentoinnin ja yritysviestinnän kehittämistä. Koulutus sisältää yritysten asiantuntijapuheenvuoroja.

Koulutuksen järjestävät HAMK ja LAMK yhteistyössä Opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa. OKM:n rahoittama korkeakoulutettujen oppisopimustyyppinen täydennyskoulutus on osallistujille maksutonta.

Koulutus toteutetaan 15.1.–20.11.2013 ja se sisältää 16 lähiopetuspäivää joko HAMKin Hämeenlinnan tai Riihimäen yksikössä. Lähipäivien (noin 2 pv / kk, ei kesäaikana) lisäksi koulutus sisältää etäopiskelua, jossa hyödynnetään sähköistä oppimisalustaa. Koulutus voidaan kytkeä osaksi työpaikalla olevaa tutkimus- tai kehitysprojektia, jossa opiskelija voi hyödyntää uutta osaamistaan.

Hakuaika Kehity konesuunnittelijana -koulutukseen päättyy 30.11.2012. Koulutukseen ilmoittaudutaan osoitteessa www.hamk.fi/ilmoittaudu (ks. Teknologiaosaaminen ja liikenneala).

Lisätietoja:
projektipäällikkö Marja Savolainen, HAMK, p. 040 749 3818 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs