Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » KONEen hissialan koulutusohjelman haku käynnistyy - valmistuneilla lähes täystyöllisyys

KONE Hissit Oy

KONEen hissialan koulutusohjelman haku käynnistyy - valmistuneilla lähes täystyöllisyys

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2015 klo 15:11
Julkaisija: KONE Hissit Oy

Lehdistötiedote 31.8.2015

KONEen oma Teollisuusoppilaitos on Opetushallituksen valvonnan alainen ammatillinen erikoisoppilaitos, joka kouluttaa hissiasentajia KONEelle. Haku kaksi vuotta kestävään hissitekniikan koulutusohjelmaan käynnistyy 3.9.2015. Koulutus alkaa KONEen Teollisuusoppilaitoksessa Hyvinkäällä tammikuussa 2016. Koulutusta on järjestetty jo vuodesta 1951 ja nyt käynnistyvä vuosikurssi on oppilaitoksen 65. kurssi. Koulun kautta onkin valmistunut tuhansia hissiasentajia, joista useat ovat edenneet urallaan vastuullisiin johtotehtäviin KONEen organisaatiossa. KONEen asentajia on työskennellyt myös ulkomailla asennus- ja kunnossapitotehtävissä.  

”Teollisuusoppilaitoksemme kautta on valmistunut tuhansia hissialan ammattilaisia, joista lähes jokainen on työllistynyt alalle suoraan koulutuksen jälkeen” kertoo Taija Lehtola, KONEen Suomen maayhtiön henkilöstöjohtaja. ”Käynnistämme koulutusohjelman aina tarpeeseen perustuen ja pyrimme järjestämään työpaikan kaikille koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneille. Odotamme hakijoilta teknisen asiantuntijuuden  ja kädentaitojen ohella positiivista ja asiakaspalveluun suuntautunutta asennetta” kommentoi Lehtola. ”Erityisesti tänä vuonna haemme tulevia työntekijöitä vahvistamaan organisaatiotamme Kuopioon, Poriin, Turkuun, Mikkeliin, Raumalle, Kokkolaan ja pääkaupunkiseudulle” Lehtola lisää.

Opetus on jatko-opetusta ammattioppilaitoksessa annetulle opetukselle ja perusvaatimuksena on ammattioppilaitoksen sähköalan linjan suorittaminen tai vastaavat tiedot. Koulutuksesta noin  70 % toteutetaan käytännön työharjoitteluna KONEen Suomessa olevissa asennus- ja kunnossapitokohteissa. Koulutus ja siihen liittyvä työharjoittelu antavat valmiuden suorittaa hissiasentajan ammattitutkinnon.

Kiinnostuitko koulutuksesta? Lue lisää KONEen Suomen verkkosivuilta osoitteesta www.kone.fi/tol

Lisätietoa koulutuksesta saa myös henkilöstöjohtaja Taija Lehtolalta taija.lehtola@kone.com, p. 0405603763

Lue lisää kunnossapitoasentajan päivästä osoitteesta www.kone.fi/kunnossapito/koneella/asentajan-paiva/

KONE yrityksenä

KONE kuuluu alansa johtaviin yrityksiin ja tarjoaa asiakkailleen edistyksellisiä hissejä, liukuportaita ja automaattiovia sekä monipuolisia ratkaisuja niiden huoltoon ja modernisointiin. Eri asiakasryhmien tarpeiden ymmärtäminen on ohjannut yhtiön toimintaa jo sadan vuoden ajan. KONEen tavoitteena on tarjota paras käyttäjäkokemus kehittämällä ja toimittamalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten liikkumisen rakennuksissa sujuvasti, turvallisesti, mukavasti ja viivytyksettä yhä enemmän kaupungistuvassa ympäristössä.

www.kone.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs