Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kondiittorilajin tuomaristossa Suomen paras leipoja

Taitaja2015

Kondiittorilajin tuomaristossa Suomen paras leipoja

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2015 klo 10:48
Julkaisija: Taitaja2015

 

Taitaja2015-kilpailun kondiittorilajin ensimmäisessä tehtävässä taituroidaan gluteeniton hyydykeleivos.

 – Päivän lopussa kilpailijat esittelevät tuotokset tuomaristolle myyntipuheen kera. Esimerkiksi leivoksen ulkonäkö sekä se, palveleeko lopputulos teemaa, ratkaisevat, lajivastaava Kristiina Lehto kertoo.

 Normaalisti hyydykeleivoksen teko on pitkä prosessi, mutta kilpailualueella sijaitseva pikapakastin helpottaa kilpailijoiden aikataulua.

Kilpailijoiden takana pälyilee Suomen paras leipomo -ohjelman voittanut MBakeryn Mikko Hietala. Kondiittorilajin julkkistuomari on kerännyt uteliaita silmäpareja lajialueen reunalle.

 – Hietala vetää varmasti porukkaa katsomaan lajia. Kun juttelin kilpailijoiden kanssa, he selkeästi vaikuttivat arvostavan sitä, että hän on tuomaristossa, Lehto hymyilee.

Lisätietoja: Lajivastaava Kristiina Lehto, puh. 044 907 3901

Tiedote ja kuvat: Jessi Ristilä, puh. 0405103847

Liitetiedostot

Taitaja2015-tapahtuma, valtakunnallinen ammattitaidon SM-kilpailu, TaitajaPLUS sekä Taitaja9, pidetään 5.–7.5.2015 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa sekä HK Areenalla. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Skills Finland ry, Turun ammatti-instituutti, Axxell Utbildning Ab, Bovallius-ammattiopisto, Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä, Peimarin koulutuskuntayhtymä, Salon seudun koulutuskuntayhtymä, Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja Turun Ammattiopistosäätiö. 

 Taitaja2015 viestii monin tavoin. Voit ladata painokelpoisia kuvia tapahtumasta ja eri kilpailulajeista Kuvat.fi
-palvelusta. Lisäksi käytössäsi on Taitaja2015 Youtube, Twitter, Instagram- ja Facebook-tilit. Nettiradio sekä verkkouutiset.  Kaikki linkit sekä yksityiskohtaiset tiedot eri kilpailulajeista ja tehtävistä löydät myös www.taitaja2015.fi etusivulta.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs