Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kolme mitalia Salpaukseen ammattitaidon SM-kilpailuista

Koulutuskeskus Salpaus

Kolme mitalia Salpaukseen ammattitaidon SM-kilpailuista

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2015 klo 16:37
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen opiskelijat saivat kolme mitalia ammattitaidon SM-kilpailuista eli Taitaja-kisoista, jotka järjestettiin Turussa 5.-7.5. Lahtelainen Jenni Kangas voitti kultaa maalauksessa ja tapetoinnissa. Henna Pärssinen Asikkalasta ylsi hopeaan kauneudenhoidossa ja Eetu Niemelä Heinolasta pronssiin ilmastointiasennuksessa.

- Pistemarginaalit olivat monessa lajissa pienet, eli kilpailu oli tänä vuonna hyvin tasaista. Monen lajin tilanne oli vielä täysin auki kolmannen kilpailupäivän aamuna, kertoo Salpauksen Taitaja-koordinaattori Jari Pöyhönen.  

Turun Taitaja-finaalissa kilpaili yli 450 oman alansa taitajaa. Finalistit valikoituivat 2 000 semifinalistin joukosta. Salpauksen opiskelijat osallistuivat myös seuraaviin lajeihin: yrittäjyys, eläintenhoito, kondiittori, tarjoilija, elektroniikka, levy ja hitsaus, sisustus ja vastaanottovirkailija.  

Salpauksella vahva edustus tuomaristossa

Turun Taitaja-kisoja oli tuomaroimassa noin 30 Salpauksen opettajaa. Päätuomaristossa olivat mukana Jari Pöyhönen ja luonnonvara-alan opettaja Paula Salomäki. Yhdeksäsluokkalaisten Taitaja9-kilpailun päätuomarina toimi Salpauksen opinto-ohjaaja Krista Welling.  

- Viime vuonna Taitaja-tapahtuma järjestettiin Lahdessa, joten saimme tänä vuonna vahvan edustuksen tuomaristoon. Yhteensä noin 60 salpauslaista oli mukana Turun kisoissa erilaisissa tehtävissä, kertoo Pöyhönen.

Lisätietoja
Taitaja-koordinaattori Jari Pöyhönen
puh. 050 526 5909, jari.poyhonen[@]salpaus.fi

 

Liitetiedostot

Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen peruskoulutuksen ja aikuiskoulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee yli 20 000 nuorta ja aikuista. Opettajia ja muuta henkilöstöä Salpauksessa on noin 900.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs