Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Koko perheen talvitapahtuma Kissanpäivät Asikkalassa pe 18.1. - la 19.1.

Koulutuskeskus Salpaus

Koko perheen talvitapahtuma Kissanpäivät Asikkalassa pe 18.1. - la 19.1.

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2013 klo 09:28
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipisteessä (Laurellintie 55) järjestetään perinteiset Kissanpäivät perjantaina 18.1. ja lauantaina 19.1. klo 9 - 15. Molempina päivinä ovet ovat auki kaikille kiinnostuneille koko luonnonvara-alan yksikössä: niin tallissa, navetassa kuin eläinhoitolassakin. 

Tapahtuman aikana voi seurata erilaisia työnäytöksiä kuten hevosten kengitystä ja hierontaa, koirien trimmausta, kalatalouden opiskelijoiden perhonsidontaa sekä biodieselin valmistusta. Hevostenhoitajaopiskelijat järjestävät ratsastusnäytöksiä maneesissa sekä talutusratsastusta ja poniajelua perheen pienimmille.

Tärkeä ja suosittu osa Kissanpäiviä ovat työpajat, joissa pääsee kokeilemaan esimerkiksi huovutusta ja nahkatöitä. Lauantaipäivän kohokohta on Koirien Match Show, johon on joka vuosi osallistunut yli 80 koiraa omistajineen. Match Show alkaa klo 13.


Eläinlääkäriasema Takatassu avataan

Kissanpäivillä toimintaansa esittelee myös uusi eläinlääkäriasema Takatassu, joka avaa ovensa Salpauksen Asikkalan toimipisteessä 22.1. Takatassu on Päijät-Hämeen eläinlääkäriaseman Asikkalan toimipiste, joka palvelee pienelämiä ja heidän omistajiaan. Potilaiden hyvinvoinnista huolehtii eläinlääkäri Anne Kolsi, joka vastaa myös Salpauksen eläintenhoitaja-koulutuksen kliinisten aineiden opetuksesta.

Salpauksen Asikkalan toimipisteessä aikaisemmin toiminut yksityinen eläinklinikka lopetti toimintansa noin vuosi sitten, ja sen jälkeen Asikkalan toimipiste on ollut eläinlääkäripalveluja vailla. Takatassun myötä lähes kaikki pieneläinten eläinlääkäripalvelut voidaan hoitaa Asikkalan vastaanotolla.


Laajasti luonnonvara-alan koulutusta

Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipisteessä voi opiskella eläinten- tai hevostenhoitajaksi tai maaseutuyrittäjäksi. Lisäksi Asikkalassa koulutetaan kalastuksenohjaajia, kalanjalostajia sekä luonto-ohjaajia. Aikuisopiskelijoille Asikkalassa on tarjolla laaja valikoima koulutusta koirien trimmauskurssista metsänomistajakoulutukseen. Koulutuskeskus Salpauksen Asikkalan toimipisteelle on myönnetty Opetus-, kasvatus- ja koulutusalojen säätiön kestävän kehityksen sertifikaatti.

Kissanpäivät järjestetään nyt neljännen kerran. Kaksipäiväinen tapahtuma on saavuttanut vuosittain suuren suosion, ja parhaimmillaan Kissanpäivillä on vieraillut jopa 1500 henkilöä.

Kissanpäivien tarkempi ohjelma ja lisätietoja

Lisätietoja Takatassusta

Lisätietoja myös:
lehtori Päivi Riihikoski, puh. 050 563 5379
koulutuspäällikkö Seppo Leppänen, puh. 050 538 2325

 

Monialainen Koulutuskeskus Salpaus järjestää ammatillista koulutusta ja tarjoaa palveluja työelämälle. Salpauksella on myös oma lukio. Salpaus toimii Lahdessa, Asikkalassa, Heinolassa, Hollolassa, Nastolassa ja Orimattilassa. www.salpaus.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs