Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Koko perheen musikaali Paikka auringossa Espoon kulttuurikeskuksessa pe 8.4.2016 klo 18.00

Omnia

Koko perheen musikaali Paikka auringossa Espoon kulttuurikeskuksessa pe 8.4.2016 klo 18.00

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2016 klo 13:23
Julkaisija: Omnia

Monipuolisella yhteistyöllä syntynyt, hauska ja syvälle luotaava koko perheen musikaali Paikka auringossa esitetään Espoon kulttuurikeskuksessa pe 8.4.2016 klo 18.00.

Musikaalin pääjuoni rakentuu laulukilpailuformaatin ympärille.

Joukko laulajia tavoittelee osaa musikaalissa Paikka auringossa, jonka pääroolin kilpailun voittaja saa. Kilpailua johtaa ja sen tuomarina toimii kuuluisa laulajatar. Kilpailun edetessä kustakin kilpailijasta paljastuu vaikka mitä, eikä vähiten itsestään kilpailun tuomarista. Lopulta koko hanke uhkaa suistua raiteiltaan. Kukahan kilpailun voittaa ja miten projekti saadaan maaliin?

Kullakin esityksen henkilöllä on oma teemansa ja omat syynsä osallistua kilpailuun ja jokaisella on myös oma tarinansa sen suhteen, miten kilpailussa käy. Kaikkia yhdistää halu laulaa, selviytyä maaliin yhdessä ja laulamisen ilo. Esityksen pääsanoman voisi kiteyttää lauseeseen: yhdessä olemme enemmän kaikesta huolimatta.

Pohjavireeltään esitys on koominen vaikkakin esillä on vakavia ja ajankohtaisia aiheita; huolta pakolaistilanteesta, lähimmäisen menettämisen pelosta, narsismista, työuupumuksesta jne.

Esiintyjinä ovat 12 Espoon työväenopiston Musikaalikurssin laulunharrastajaa, joilla on aikaisempaa kokemusta niin musiikkiteatterin kuin tanssinkin saralta. Säestäjänä toimii pianisti.

Musikaali on suunnattu kaikille, lapsista senioreihin. Lapsen ikäsuositus on yli 6-vuotiaille.

Käsikirjoitus, musiikkivalinnat ja ohjaus Teija Palolahti ja Antti Sevanto.

Espoon kulttuurikeskus, Louhisali
Esityskieli: suomi, osa lauluista on myös englannin- ja ruotsinkielisiä
Esityksen kesto: 1h 20 min (ei väliaikaa)
Liput 12/7 € ovelta tuntia ennen esitystä tai Espoon kulttuurikeskuksesta 3.3. alkaen (ma ja to klo 11-14) ja tiina.laari@omnia.fi

Puvustuksesta (suunnittelu ja toteutus) vastaa Espoon työväenopiston Käsityön taiteen perusopiskelijat opettajansa Sirkku Angerian johdolla.

Esityksen videotaltioinnista vastaa Omnian nuorten työpajojen videopaja. Maskeerauksen hoitaa Stadian ammattiopiston teatterimaskeeraajat.

Lisätietoja:

Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia on monialainen koulutuksen järjestäjä, joka tarjoaa nuorille ja aikuisille toisen asteen ammatillista koulutusta, oppisopimuksia, lukio-opetusta, työpajatoimintaa sekä vapaan sivistystyön kursseja. Eri-ikäiset oppijat voivat joustavasti yhdistää esimerkiksi opintoja ja harrastustoimintaa mielekkäiksi kokonaisuuksiksi. Omniassa työskentelee 860 alansa ammattilaista ja oppijoita on eri yksiköissä vuosittain yli 60.000.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs