Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kokkiopiskelijat loihtivat kilpaa ystävänpäivän jälkiruokia 14.2.

Koulutuskeskus Salpaus

Kokkiopiskelijat loihtivat kilpaa ystävänpäivän jälkiruokia 14.2.

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2013 klo 08:00
Julkaisija: Koulutuskeskus Salpaus

Perinteinen Salpauskokki-kilpailu järjestetään 14.2. klo 14–18 Koulutuskeskus Salpauksessa (opetuskeittiö, Vipusenkatu 5 A, Lahti). Kilpailussa Salpauksen kokkiopiskelijat valmistavat ystävänpäivän jälkiruoan, jonka pakollisia raaka-aineita ovat tyrnimehu, kotimainen pakastevadelma sekä vanhan ajan vaniljajäätelö.

Kilpailijat ovat suunnitelleet reseptin ja tehneet työsuunnitelman etukäteen. Neljän kilpailuannoksen valmistukseen ja esillepanoon heillä on aikaa kaksi ja puoli tuntia. Annoksessa on oltava yksi hyydytetty tuote, yksi leivonnainen sekä kastike tai siirappi.

Kilpailuun osallistuu kuusi Salpauksen toisen tai kolmannen vuoden kokkiopiskelijaa. Tuekseen he saavat ensimmäisen vuoden opiskelijoita, jotka auttavat muun muassa tavaroiden noutamisessa ja puhtaanapitotöissä. Kilpailun tuomarit tulevat Päijät-Hämeen Keittiömestariyhdistyksestä. 

Kilpailun kolme parasta palkitaan. Tulosten perusteella valitaan Koulutuskeskus Salpauksen edustajia tuleviin kansallisiin ja kansainvälisiin kokkikilpailuihin.

Lisätietoja
hotelli- ja ravintola-alan lehtori Vesa Työppönen, puh. 044 708 0670
Koulutuskeskus Salpaus

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs