Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Klassisen baletin erikoiskoulutusluokille etsitään innostuneita tyttöjä ja poikia

Oulun ammattikorkeakoulu

Klassisen baletin erikoiskoulutusluokille etsitään innostuneita tyttöjä ja poikia

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2013 klo 08:45
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) tanssinopettajien harjoittelukoulun yhteydessä toimiville klassisen baletin erikoiskoulutusluokille haetaan täydentävässä pääsykokeessa oppilaita. Ryhmiin haetaan 10-vuotiaita ja sitä vanhempia oppimishaluisia, liikunnallisia ja tanssista kiinnostuneita tyttöjä ja poikia.

Tanssin harrastaminen erikoiskoulutusluokalla on tavoitteellista ja suuntautuu pääasiassa klassiseen balettiin. Päälajin lisäksi oppilaille tarjotaan tanssitaitoa avartavia sivuaineita; esimerkiksi kuluvana lukuvuonna oppilaat ovat tutustuneet showtanssiin ja nykytanssiin. Esiintyminen on tärkeä osa erikoiskoulutusluokkatoimintaa. Oppilaat esiintyvät pääsääntöisesti Oamkin Tanssia!-näytöksissä. Myös muut esiintymistilaisuudet ja tanssikatselmukset ovat mahdollisia. Tällä hetkellä luokilla on yhteensä 20 oppilasta. EK1-luokka harjoittelee tulevana lukuvuonna neljänä iltana viikossa ja nuoremmista oppilaista koostuva EK2-luokka kolmena iltana viikossa.

Pääsykokeeseen ovat tervetulleita kaikki 20.5. mennessä ilmoittautuneet hakijat. Pääsykoe järjestetään perjantaina 24.5. Oamkin tanssinopettajan koulutusohjelman tiloissa Kaukovainiolla (Kotkantie 1, Oulu). Pääsykoe alkaa klo 17.15 tanssisalissa 1, mutta tanssisali on avoinna lämmittelyä varten jo klo 17.00. Pääsykoe koostuu balettitunnista, sivulajin harjoitteista sekä henkilökohtaisista haastatteluista. Pääsykokeen kesto on noin 2 tuntia. Lisätietoja koulutuksesta ja hakemisesta: www.oamk.fi/tanssipaja.

Lisätietoja

Heli Kuula, klassisen baletin lehtori, 050 356 1701, heli.kuula@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs