Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Klaani valitsi Päivi Korhosen Vuoden kyamkilaiseksi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Klaani valitsi Päivi Korhosen Vuoden kyamkilaiseksi

Tiedote.
Julkaistu: 10.09.2014 klo 11:15
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Klaani on valinnut Vuoden kyamkilaiseksi lehtori Päivi Korhosen. Klaanin hallituksen puheenjohtaja Satu Poikselkä ja pääsihteeri Anna-Maija Jukkara kukittivat ja palkitsivat voittajan Kyamkin lukuvuoden avajaisissa 5.9.2014.

Vuoden kyamkilainen voi olla kuka tahansa henkilökunnan jäsen. Sekä opiskelijat että henkilökunta voivat ehdottaa henkilöä Klaanille. Valinnan tekee Klaanin hallitus ja sen ratkaisevat hyvät perustelut. Kieliä opettavan Päivin meriitit olivat vankat ja valinta palkittavaksi helppo:

  • Päivi on leikkimielinen, osaa ottaa rennosti ja ymmärtää opiskelijoita ja opiskelijaelämän haasteita.
  • Päivi on koulun opettajista ollut inspiroivin, eniten positiivista elämänasennetta tuova, kannustava persoona.
  • Päivi on harvinaisen innostava, lahjakas ja kekseliäs opettaja! Tehtävät ovat hauskoja, tunnelma on tunneilla rento ja osallistava. Säästöpaineidenkin alla hän tuntisuunnittelussa jaksaa ottaa huomioon opiskelijat yksilöinä ja ryhmän toiveet niin tuntien kulussa kuin käsiteltävissä teemoissakin. Ei puisevaa pänttäystä vaan monipuolisia, hauskoja tehtäviä ja mielikuvituksellisia keskusteluharjoituksia.
  • Päivi on ehdottomasti kannustavin ja elämäniloisin opettaja, johon olen törmännyt. Yksikään vastoinkäyminen ei tunnu vetävän häntä matalaksi, vaan hän nousee ylös jo ennen kaatumistaan!
  • Päivi ei jää paikalleen vaan kehittää sekä itseään että ympäristöään.
  • Päivi kertoo kulttuuriin ja kielen käyttöön liittyviä kokemuksia, kysyy, kuuntelee, hankkii natiiveja ja muita asiantuntijoita vieraiksi keskustelemaan ja luennoimaan, opiskeltavalla kielellä tietenkin.
  • Täysin Päivin kannustuksesta opiskelijamme uskaltaa lähteä Espanjaan vaihtoon koko vuodeksi!

Kunniamaininnan taustalla on Klaanin halu tuoda muutosten keskellä töitä tekevien kyamkilaisten elämään positiivisuutta ja iloa. Klaanilaiset päättivät, että he vuosittain valitsevat Vuoden kyamkilaisen ja palkitsevat hänet Kyamkin lukuvuoden avajaisjuhlassa.

Lisätiedot

Opiskelijakunta Klaani
Hallituksen puheenjohtaja Satu Poikselkä
klaani.pj@kyamk.fi, p. 044 540 4549

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs