Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kirpputorikausi alkaa sunnuntaina 3.4. Lappeenrannan kauppatorilla

Lappeenrannan kaupunki

Kirpputorikausi alkaa sunnuntaina 3.4. Lappeenrannan kauppatorilla

Tiedote.
Julkaistu: 23.03.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kauppatorin suositut sunnuntaikirppikset pyörähtävät käyntiin sunnuntaina 3. huhtikuuta. Myyntiaika on klo 7–14. Kirppikset jatkuvat joka sunnuntai yli kesäkauden aina lokakuun loppuun asti. Ainoastaan juhannuksena ja syksyn maalaismarkkinaviikonloppuna kirpputoreja ei järjestetä.

Torivalvoja Marja Kultanen muistuttaa, että ennen myytävien tavaroiden esille laittamista, myyjien pitää ostaa kirpputoriaamuna torivalvojan toimistosta toripaikka. Paikkojen myynti aloitetaan klo 7. Paikkoja ei voi varata eikä ostaa ennakkoon. 

– Torivalvojan toimistossa on paikkakartta, josta asiakkaat valitsevat tulojärjestyksessä haluamansa paikan. Paikan hinta on kymmenen euroa, mutta jos myytävää on vähän, kannattaa ostaa vain puolikas toriruutu viidellä eurolla. Sen sijaan myyntikatoksen hinta on aina kymmenen euroa, Kultanen opastaa. 

Torivalvoja ennakoi, että monet haluavat aloittaa kirpputorimyynnin jo huhtikuun alussa, heti kun saavat kotiensa kevätsiivouksessa lajiteltua kirpputorille joutavat ylimääräiset tavarat. 

– Toivotaan hyviä säitä, jotta niin myyjät kuin ostajatkin tulisivat keväiselle torille. 

Lappeenrannan perinteiset kevätmarkkinat järjestetään kauppatorilla torstaina 7. ja perjantaina 8. huhtikuuta. Torstaina markkinat ovat avoinna klo 7–18 ja perjantaina klo 7–17. 

Lisätietoja 

Lappeenrannan kaupunki
Torivalvoja Marja Kultanen
puh. 0400 658 291
marja.kultanen@lappeenranta.fi

 

 

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs