Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kipinä yrittäjyyteen - mukana Pekka Himanen ja Timo Kotipelto!

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kipinä yrittäjyyteen - mukana Pekka Himanen ja Timo Kotipelto!

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2012 klo 10:07
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun mediatiedotteet osoitteessa www.kyamk.fi.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun KymiDesign & Business -yksikkö järjestää marraskuun 8.–9. Kuusankoskitalolla Kouvolassa YrittäjyysKipinä 2012 -seminaarin.

Seminaarin tarkoituksena on innostaa nuoria yrittäjyyden polulle ja esitellä KyAMK:n ainutlaatuista yrittäjyyskoulutusta.

Seminaarin vetonauloina ovat omat puheenvuoronsa pitävät luovuustutkija, professori Pekka Himanen, yrittäjyyden tutkija, professori Karen Williams, ennakkoluuloton luovuuden mestari Piritta Kantojärvi sekä Stratovariuksen solistina tunnetuksi tullut Timo Kotipelto.

Seminaarin ensimmäinen päivä on rakennettu erityisesti opiskelijoille - ohjelmaa yhdistävät innostuksen ja opiskelijayrittäjyyden teemat. Teemat vaihtelevat sosiaalialan yrittäjyydestä sisustussuunnittelun kautta kitaroiden valmistamisen filosofiaan. Innostuksesta ja itsetunnosta kertoo Stratovariuksen solisti Timo Kotipelto.

Toisen päivän teemana on luovuus ja yrittäjyys sekä miten niitä voidaan toteuttaa. Värikkäitä keskusteluita avaamassa ovat mm. kansainvälistäkin mainetta saavuttanut filosofian tohtori, luovuustutkija Pekka Himanen, professori Karen Williams sekä ennakkoluuloton luovuuden mestari Piritta Kantojärvi. Toisen päivän ohjelma on suunnattu erityisesti opettajille, korkeakoulujen henkilökunnalle ja muille sidosryhmille.

Seminaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Kahden päivän osallistumisen hinta on KyAMK:n ulkopuolisilta henkilöiltä 150€. Ilmoittautumisaikaa seminaariin on 8.10.2012 asti. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.yrittäjyyskipinä.com/?page_id=234.

Lisätietoja tapahtumasta, esiintyjistä ja ohjelmasta osoitteessa www.yrittäjyyskipinä.com.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Projektipäällikkö Pasi Jaskari
p. 044 702 8966
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs