Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kiitos sille, jolle se kuuluu

Turun ammattikorkeakoulu

Kiitos sille, jolle se kuuluu

Tiedote.
Julkaistu: 11.12.2015 klo 19:15
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulussa kiitetään julkisesti niitä, jotka ovat erityisesti ansioituneet toimintansa kautta kuluvan vuoden aikana. AMK:n opiskelijat ja henkilöstö valitsevat palkittavia jäseniään ja kunnioittavat siten toistensa työtä.

Kunniakirjat jaettiin henkilöstön joulujuhlassa 11.12. kiitoksena ammattiosaamisesta, innostuneesta asenteesta tai innovatiivisesta kehittämistyöstä.

Vuoden opettajan valitsivat opiskelijat Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUOn järjestämässä äänestyksessä.

TUOn hallitus päätti nimittää vuoden opettajaksi Jani Paulin, Ensihoidon koulutuksesta.

  • ”Jani on ollut erittäin kannustava opettaja, joka opettaa aina ilon kautta. Hänellä on suuri ammattiylpeys ensihoitajan ammatista.”
  • ”Ylivoimaisesti paras opettaja mm. simulaatiotilanteissa, luennoilla ja tekee todella hyviä tenttejä.”
  • ”Maailman paras tutor-opettaja! Tekee kovasti töitä opiskelijoiden eteen ja on oikeudenmukainen ja rehti. Hän on aidosti kiinnostunut opiskelijoistaan ja heidän oppimisestaan.”

Vuoden opiskelija, Vuoden Purjehtija sekä Vuoden Kultainen Purje valittiin henkilöstön ehdotusten pohjalta.

– Nyt palkitut ovat onnistuneet huipputasolla sekä tehtävässään että sen tulosten hyödyntämisestä julkisuudessa. He ovat kehittäneet strategiamme ytimessä olevia toimintoja korkeinta kansallista osaamista osoittavalla tasolla, sanoo rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila.

Vuoden Opiskelija: Taideakatemian yö -opiskelijaryhmä (projektipäällikkö mainonnan opiskelija Kati Vairinen)
”Taideakatemian yö on vakiinnuttanut asemansa opiskelijayhdistyksen organisoimana tapahtumana. Taideakatemian yö on kehittynyt positiiviseksi oppilaitoksen imagoa rakentavaksi tilaisuudeksi, jossa opiskelijat pääsevät näyttämään omaa osaamistaan. Tapahtuman organisointi tapahtuu opiskelijalähtöisesti ja synnyttää organisointiin osallistuville opiskelijoille hyvää tapahtumatuotannollista osaamista.”

Vuoden Purjehtijaksi voi tulla valituksi muun kun opetustyön osalta.
Vuoden Purjehtija: Suunnittelija Andreas Iivonen, Opiskelijapalvelut

"Andreas Iivonen työskentelee hakijapalveluissa ja huolehtii erityisesti hakujärjestelmän teknisestä puolesta. Käytännössä Iivonen on huolehtinut siitä, että valintaperusteet on saatu mallinnettua keskeneräiseen järjestelmään. Andreas Iivonen on korkeakoulusektorilla yhteishakujen todella vahva tekninen osaaja, jonka neuvoihin myös muut korkeakoulut tukeutuvat ja jopa Opetushallitusta myöden.”

Vuoden Kultainen Purje osoitetaan työryhmälle, tiimille tai yksikölle.
Vuoden Kultainen Purje: Resurssitehokas liiketoiminta -tutkimusryhmä, TYT (vetäjä Piia Nurmi)
”Tutkimusryhmä toimii aktiivisesti kiertotalouden ja vastuullisen liiketoiminnan aihepiireissä ja sillä on mittava hankesalkku. Ryhmä on myös saavuttanut suurta näkyvyyttä toiminnalleen ja järjestänyt useita tapahtumia sekä eri toimijaryhmiä osallistavia työpajoja. Myös opiskelijoiden mukanaolo hankkeissa on esimerkillistä.

Resurssitehokas liiketoiminta -tutkimusryhmä on toteuttanut esimerkillisellä tavalla Turun AMK:n uutta strategiaa. Tutkimusryhmän toiminta perustuu innovaatiopedagogiikkaan ja siten monialaiseen ja työelämäyhteyksistä lähtevään oppimiseen ja opetusmenetelmiin. Tutkimusryhmä on kasvanut yhdeksi Turun AMK:n isoimmista ja se on toiminut esimerkillisellä tavalla kiertotalousteeman parissa aluekehityksellisenä koordinoijana ja tulevaisuuden tekijänä.

Lisäksi opiskelijat ja henkilöstö valitsivat Vuoden kansainvälisyyden edistäjän, jonka osalta jaettiin kaksi kunniamainintaa. 

Vuoden kansainvälisyyden edistäjä -kunniamaininnan saivat koulutus- ja tutkimuspäällikkö Taina Erävaara Taideakatemiasta sekä kv-koordinaattori Anniina Jaranne Tekniikka, ympäristö ja talous -tulosalueelta.

Lisäksi juhlassa muistettiin eläkkeelle juuri jäänyttä entistä vararehtoria, toiminnanjohtaja Olli Mertasta.

Turun AMK:n rehtori-toimitusjohtaja Vesa Taatila kiitti juhlassa kaikkia Turun amkilaisia:

– Vuoden 2015 osalta oli aiempaakin vaikeampaa nimetä erityisen ansioituneita henkilöitä, koska koko yhteisön tulostaso on kehittynyt niin erinomaisesti. Haluankin antaa kunniamaininnan koko Turun ammattikorkeakoulun yhteisölle loistavien tulosten synnyttämisestä hyvässä hengessä.

Onnea voittajille ja koko yhteisölle!

Vuoden odotetuimpien juhlien teemana oli tänä vuonna opiskelijabileet. Turun AMK:n sloganin mukaisesti väki viihtyi ja juhli erinomaisesti: "Excellence In Action”.

 

Lisätiedot:  

Suunnittelija Mari Tauriainen,  etunimi.sukunimi@turkuamk.fi, p. 050 5985 718    

Viestintävastaava Satu Haapala, etunimi.sukunimi@turkuamk.fi,  p. 050 5985 634

Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUO: Asiantuntija Emmi Lehtinen, p. 045 881 4050

 

Turku on paras opiskelukaupunki. Turun ammattikorkeakoulu on 10 000 osaajan yhteisö – tulevaisuuden teknillinen korkeakoulu ja hyvinvoinnin kehittäjä. Koulutamme käytännön huippuosaajia. #ExcellenceInAction

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs