Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kiinnostaako grafiikka, louhintatekniikka tai paikkatietojärjestelmät? Ilmoittautuminen avoimeen AMKiin on auki!

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Kiinnostaako grafiikka, louhintatekniikka tai paikkatietojärjestelmät? Ilmoittautuminen avoimeen AMKiin on auki!

Tiedote.
Julkaistu: 11.09.2015 klo 08:16
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista opiskella pienempiä osia kiinnostavista AMK-tutkintoon tai ylempään AMK-tutkintoon johtavista opinnoista. Hämeen ammattikorkeakoulun avoimen AMKin syksyn tarjonnan ilmoittautuminen opintoihin on auki sunnuntaihin 4.10. asti.

HAMKin avoimessa AMKissa voit suorittaa syyslukukaudella esimerkiksi seuraavat opintojaksot: Maalaustekniikat, grafiikka, elokuva ohjaustyön välineenä, musiikki ja kehollinen ilmaisu hyvinvoinnin edistäjänä, ompelu ja vaatteiden tuunaus, kankaankuviointi II, kokeileva korutyö, louhintatekniikka, paikkatietojärjestelmät, liikeidea ja yrityksen perustaminen, B2B markkinointi ja myyntigrafiikka, laadunhallinta ja ohjaus sekä yrittäjyys –asennetta ja tekemistä.

Lisäksi avoimen AMKn haussa on ylemmän AMK-koulutuksen kokonaisuus, Biotalouden ja luonnonvara-alan tulevaisuusverstas sekä Palvelut ja tuotteistaminen erityisesti lyhyissä arvoketjuissa.

Avoimessa AMKissa suoritetut opinnot voidaan hyväksilukea ammattikorkeakouluissa, ja ne sopivat lukion tai ammatillisen oppilaitoksen kurssitarjottimelle. Mikäli et löydä tarjonnasta etsimääsi, ota yhteyttä sinua kiinnostavaan koulutusalan yhteyshenkilöön ja kysy lisää henkilökohtaisen opetussuunnitelman ja ohjauksen mahdollisuuksista.

Avoimen AMKn ilmoittautumiaika opintojaksoille on 11.9.-4.10.2015 osoitteessa www.hamk.fi/avoin.

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs