Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kevätkauden viimeinen Koskinen on nyt luettavissa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kevätkauden viimeinen Koskinen on nyt luettavissa

Tiedote.
Julkaistu: 21.05.2014 klo 15:33
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Suurin osa tämän Koskisen jutuista on Kymenlaakson ammattikorkeakoulun johdon assistenttityön ja kielten koulutuksen journalistisen kirjoittamisen satoa. Loput ovat perinteisiä asiantuntijoiden artikkeleita. Kirjoittajakuntaa peilaten teemana onkin: opiskelijoiden kynästä.

Elina Matikaisen jutusta selviää, että taide ei ole mielistelyä Antti Halosenkaan mielestä. Aarni Palmen ruotii kolumnissaan #mummotwitterissä – isoäitinsä lisäksi ─ sitä miten internet on hyvä renki, mutta huono isäntä. Xamkin tapahtumatuottaja Olli Järvenkylä kertoo festareista ja Kyamkin näkymisistä niillä Karoliina Niemen artikkelissa. Meduusa.tv haudattiin Riikka Nisosen jutun myötä. Talouskomissaari Olli Rehn pääsi Sonja Kouvon ruuvipenkkiin vieraillessaan Kasarminmäen kampuksella.

Asiantuntijoilla on jälleen painavaa asiaa. Kyamkin tiimivastaava Ari Lindeman manailee Kymenlaakson pirullisia ongelmia. Venäjä on tapetilla. Lehtori Marja-Liisa Sirén-Huhtinen kirjoittaa Kyamkin profiloitumisesta Venäjä-osaamisen suhteen: ”Koska Venäjä on Kyamkin painoala, on jokaisen koulutuksen opintojaksoihin sisällytetty venäjän kieltä, kulttuuria tai ammattialan opintoja.” Projektipäällikkö Anne Fransas puolestaan raportoi onnistuneesta Pietariin suuntautuneesta perehdyttämisvierailusta. Nämä ja paljon muuta löytyy verkkolehti Koskisesta. Lue lisää www.kyamk.fi/koskinen.

Seuraava Koskinen ilmestyy 17.9.2014 ja sen teemana on yhteishaku ja koulutus. Vuoden 2014 numeroiden teemat, aineistopäivät ja julkaisuajankohdat sekä arkisto löytyvät sivulta www.kyamk.fi/lehdet.

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun verkkolehti Koskinen on suunnattu koko korkeakouluyhteisölle: ulkoisille yhteistyökumppaneille, henkilökunnalle ja opiskelijoille.

Lisätiedot

 

Verkkolehti Koskisen toimitus

päätoimittaja, tiedottaja Riitta Leviäkangas

p. 044 702 8449, koskinen@kyamk.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs