Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kevät tuo alumnit Porvoo Campukselle

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Kevät tuo alumnit Porvoo Campukselle

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 13:44
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Haaga-Helia Porvoo Campuksella järjestettävä alumnijuhla on varma kevään merkki. Campus on jo yltänyt viiden vuoden ikään, ja Haaga-Helia Porvoon alumnit on kutsuttu verkostoitumaan ”Connect for the future” illanviettoon perjantaina 15.4.2016 klo 18.00-20.00.

Luvassa on kiinnostavaa ohjelmaa, kuten Improvisaatioteatteri Stella Polariksessa toimivan näyttelijä Elina Stirkkisen esiintymistaitoluento. Tämän lisäksi yleisö pääsee kannustamaan Sales Pitch -kilpailun jännittävää finaalia, jossa esiintyvät opiskelijafinalistit Adam Ifrene, Oliver Colliander ja Wilma Karjalainen Campuksen englanninkielisistä ohjelmista. Alumnitilaisuuden kruunaa opiskelijoiden suunnittelema ja valmistama keväinen cocktail-buffet Campuksen aulassa.

Vuosien varrella Porvoo Campus on profiloitunut varteenotettavaksi tapahtumapalveluiden järjestäjäksi, jolla on oma nuorekas ja innostunut profiilinsa. Tapahtumapalveluiden erikostumislinjaa koordinoi lehtori Monika Birkle, jonka opetus perustuu tutkivaan ja kehittävään oppimiseen. Näin ollen opiskelijat saavat mahdollisimman vapaat kädet toimia vastuullisesti tapahtumien järjestäjinä. Tämä on jo tuottanut hienoja tuloksia, sillä 27.4.2016 Porvoo Campus on jo toista kertaa mukana kansallisessa Evento Awards -kilpailun finaalissa. Myös Connect for the future -alumnitilaisuus toteutetaan opiskelijaprojektina, jossa opiskelijat tekevät yhteistyötä yli koulutusohjelmarajojen.

Lisätietoja: lehtori Monika Birkle, monika.birkle@haaga-helia.fi

Haaga-Helia Porvoo Campus

Taidetehtaankatu 1, 06100 Porvoo
Puh. 040 4887444

www.haaga-helia.fi

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luovat työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee noin 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen. 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs