Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kevään yhteishaussa uusia vaihtoehtoja nuoreen sekä aikuiseen makuun

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kevään yhteishaussa uusia vaihtoehtoja nuoreen sekä aikuiseen makuun

Tiedote.
Julkaistu: 29.02.2012 klo 12:31
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Sama tiedote netissä: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Ammattikorkeakoulujen kevään 2012 yhteishaku alkaa maanantaina 5.3.2012. Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa on haettavana noin 670 korkeakoulututkintoon johtavaa aloituspaikkaa. Haussa ovat yhtä aikaa nuorten ja aikuisten koulutus sekä ylemmät AMK-tutkinnot.

Haku jatkuu tiistaihin 3.4.2012 kello 16.15 saakka osoitteessa www.amkhaku.fi. Koulutus kaikissa haettavina olevissa koulutusohjelmissa alkaa syksyllä 2012. Opiskelu järjestetään KyAMK:n kampuksilla Kotkassa ja Kouvolassa.

Nuorten yhteishaussa on tarjolla 15 eri koulutusohjelmaa neljällä eri koulutusalalla. Tutkintonimikkeitä ovat muotoilija (AMK), artenomi (AMK), medianomi (AMK), naprapaatti (AMK), sairaanhoitaja (AMK), sosionomi (AMK), insinööri (AMK), merikapteeni (AMK) sekä tradenomi.

Haettavana oleviin nuorten koulutusohjelmiin tulee kaksi täysin uutta suuntautumisvaihtoehtoa: tietotekniikan koulutusohjelmaan lanseerattu peliohjelmointi ja muotoilun koulutusohjelmaan Mikkelin AMK:sta siirtynyt teatteripuvustus, joka KyAMK:ssa alkaa esiintymisasusuunnittelun nimellä. Lue lisää verkkolehti Koskisesta www.kyamk.fi/koskinen .

Aikuisille monimuoto-opintoja työn oheen

Aikuisten yhteishakuun tulevat koulutusohjelmat toteutetaan monimuoto-opintoina, jotka voi suorittaa työn ohessa. Opiskelu painottuu verkko- ja etäopintoihin. Lähiopetusta on vähemmän kuin päiväopinnoissa ja se järjestetään pääsääntöisesti ilta- tai viikonloppuopintoina. Mukana haussa ovat tänä keväänä ensihoidon ja vanhustyön koulutusohjelmat. Valmistuvien tutkintonimikkeet ovat ensihoitaja (AMK) ja geronomi (AMK).

Ylemmistä AMK-tutkinnoista tänä keväänä haussa ovat sosiaalialan, terveydenedistämisen ja teknologiaosaamisen johtamisen koulutusohjelmat. Lisäksi tarjolla on täysin uusi englanninkielinen Degree Programme in Design, johon haetaan samanaikaisesti suoraan KyAMK:iin.

Ylempi AMK-tutkinto tuottaa saman kelpoisuuden kuin ylempi korkeakoulututkinto. Hakuedellytyksinä ovat aiempi korkeakoulututkinto sekä vähintään kolmen vuoden työkokemus asianomaiselta alalta tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Lisätietoja hausta ja koulutusohjelmista osoitteessa www.kyamk.fi/haenyt . Sivuilta löytyy myös Hakijan opas, joka on luettavissa sähköisenä versiona tai tilattavissa maksutta postitse suorana kotiin.

Hakuapua tekniikan valmennuskurssilta ja hakutoimistosta

KyAMK panostaa hakijoiden auttamiseen ja ohjaamiseen monipuolisesti. Toukokuussa KyAMK tarjoaa tekniikan opinnoista kiinnostuneille maksuttoman valmennuskurssin, jolla tehdään laaja katsaus matematiikan ja fysiikan perusoppeihin. Lisätietoja valmennuskurssista osoitteesta www.kyamk.fi/valmennuskurssi.

Apua tarjoaa myös KyAMK:n hakutoimisto, joka auttaa kaikissa hakuun liittyvissä kysymyksissä. Hakutoimiston yhteystiedot löydät osoitteesta www.kyamk.fi/hakutoimisto .

Lisätiedot

www.kyamk.fi/haenyt

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Hakutoimisto

p. 044 702 8891,

hakutoimisto(at)kyamk.fi

www.kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs