Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kevään yhteishaku alkaa: SAMKissa uutta asiakasosaamisen koulutusta − Restonomiksi (YAMK)

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Kevään yhteishaku alkaa: SAMKissa uutta asiakasosaamisen koulutusta − Restonomiksi (YAMK)

Tiedote.
Julkaistu: 15.03.2016 klo 14:24
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Kevään yhteishaku alkaa huomenna keskiviikkona, 16.3. Haku päättyy 6.4.

Satakunnan ammattikorkeakoulussa (SAMK) haussa on 17 päiväopetuksena tarjottavaa koulutusohjelmaa, viisi monimuotokoulutuksena tarjottavaa koulutusohjelmaa ja kahdeksan ylemmän AMK -tutkinnon koulutusohjelmaa. Näistä yksi, Information Technology, on kokonaan englanninkielinen. Päiväopetuksena englanninkielellä tarjottavat koulutukset olivat haussa jo tammikuussa.
Aloituspaikkoja AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa on SAMKissa yhteensä 1042 ja ylempään AMK-tutkintoon johtavassa koulutuksessa 145. Haku tapahtuu osoitteessa opintopolku.fi. Kaikki nyt haussa olevat opinnot käynnistyvät syksyllä 2016.

Uusia tuulia ylempään tutkintoon johtavassa koulutuksessa

Haussa on uudenlaista ylempään AMK-tutkintoon johtavaa koulutusta, johtamisen ja palveluliiketoiminnan sekä rakentamisen ja talotekniikan alalta. Molemmat koulutukset käynnistyvät Porissa.

Johtamisen ja palveluliiketoiminnan koulutuksesta valmistuu ylempään AMK-tutkintoon työelämän kehittäjiä ja uudistajia. Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa opiskelijan valmiuksia kehittää ja johtaa yrityselämän ja julkisten palvelujen prosesseja yrittäjämäisellä asenteella. Koulutuksen yksi suuntautuminen, Asiakaslähtöinen palveluliiketoiminta (asiakasosaaminen), on uusi. Se on myös SAMKin ensimmäinen restonomi (AMK) -tutkinnon suorittaneille suunnattu koulutus. Siitä voi valmistua tutkintoon restonomi (YAMK). Myös tradenomit (AMK) voivat hakea koulutukseen ja valmistua ylempään tutkintoon.

Rakentamisen ja talotekniikan ylempään AMK-tutkintoon johtava koulutus alkaa syksyllä 2016 ensimmäistä kertaa. Koulutuksen tavoitteena on osaaminen, joka mahdollistaa työskentelyn alan vaativissa asiantuntija- ja johtotehtävissä ja alan itsenäisenä yrittäjänä. Koulutuksen sisältönä ovat mm. valtakunnalliset ja ajankohtaiset tulevaisuuden rakentamisen teema-alueet, kuten rakennusfysiikka, energiatehokkuus, tietomallit ja sisäilmasto. Koulutus toteutetaan Satakunnan ammattikorkeakoulun ja Turun ammattikorkeakoulun muodostaman CoastAL-liittouman yhteistyönä.

Kaikki haussa olevat koulutukset: samk.fi/haku

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tunkintoja neljällä eri osaamisalueella: hyvinvointi ja terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia sekä teknologia

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin.

SAMKin tutkimuksen strategisia painopistealueita ovat automaatio ja robotiikka, ekologinen asuminen sekä vesi ja hygienia.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs