Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kevään tanssinäytöksissä pyörähdellään somelaisissa ja suomalaisissa tunnelmissa

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Kevään tanssinäytöksissä pyörähdellään somelaisissa ja suomalaisissa tunnelmissa

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2015 klo 14:41
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Tiedote viestimille 5.5.2015


Jyväskylän ammattiopiston tanssin perusopetuksen kevätnäytökset järjestetään äitienpäivänä ja helatorstaina. Nuorempien tanssioppilaiden ryhmät esiintyvät äitienpäivänä 10.5. Veikeä noin tunnin mittainen äitienpäivänäytös kantaa nimeä Terqqui S(u)omesta. Lavalla nähdään tanssijoita naperoista pidempään harrastaneiden ryhmiin. Tarjolla on kaksi samansisältöistä näytäntöä klo 16.00 ja klo 17.30.

Kevään toinen tanssinäytös on helatorstaina 14.5. klo 19 Jyväskylän kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Something about Finland –näytöksessä soi suomalainen musiikki ja näkyy Suomi-kuvia.

Teatterilla nähtävässä esityksessä on mukana 15. juhlavuottaan viettävä, vastikään suomalaiseen musiikkiin keskittyneen levyn julkaissut, sekakuoro Ruamjai. Kuorolaulu taipuu niin baletin kuin jazz- tai nykytanssinkin taustaksi. Balettitanssijoiden koreografiaan on musiikkia on tehnyt ammattiopiston muusikonkoulutuksen konemusiikkityöpaja. Breikkiä tanssitaan liverummutuksen tahdissa. Oman osuutensa visuaalisuuteen on ollut hius- ja vaatetusalan sekä av-viestinnän opiskelijoiden alan työllä.

Tanssinäytökset ovat katsottavissa myös suorana lähetyksenä su 10.5. klo 17.30 ja to 14.5. klo 19.00 osoitteessa www.jao.fi/tanssinaytos.

Lisätietoja

Kulttuurituottaja Helvi Kangas, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5881
Kulttuurituottaja Pirta Laaksonen, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5228
AV-tuottaja Tiina Hiekkaranta, Jyväskylän ammattiopisto, puh 040 341 5781

 

   

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi  

Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs