Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kevään SeAMK Foorumien teemana hyvinvointi

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kevään SeAMK Foorumien teemana hyvinvointi

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2013 klo 14:56
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Seinäjoen ammattikorkeakoulu tarjoaa 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kaikille kiinnostuneille neljä SeAMK Foorumin luentoa, joiden teemana on hyvinvointi. Tilaisuudet pidetään uuden Frami F:n isossa auditoriossa osoitteessa Kampusranta 11, 60220 Seinäjoki.

Ensimmäisen luennon pitää lääketieteen ja kirurgian tohtori ja henkinen valmentaja Heimo Langinvainio 13.2. Luennot alkavat klo 14.00 paitsi Esko Ahon esitys 6.3. klo 18.00. Luentojen jälkeen on opastettuja kiertokäyntejä Frami F:n tiloissa.

SeAMK Foorumin luennoille on vapaa pääsy, mutta järjestelyjen vuoksi toivotaan ennakkoilmoittautumisia osoitteessa www.seamk.fi/seamkfoorumi

Kevään ohjelma

13.2. Heimo Langinvainio: Näkökulmia onnellisuuteen ja vastoinkäymisiin elämässä

Lääketieteen ja kirurgian tohtori Heimo Langinvainio on työhyvinvoinnin pioneeri Suomessa. Hän perusti 1980-luvulla Helsingin Diakonissalaitokselle maamme ensimmäisen stressin tutkimus- ja hoitoyksikön. Nykyään hän toimii luennoitsijana sekä työyhteisöjen kehittäjänä ja johdon kouluttajana. Hänen tieteellinen taustansa on pääasiassa geneettisen epidemiologian piirissä.

6.3. Esko Aho: Hyvinvoinnin muuttuvat ehdot – mistä uusia suomalaisia läpimurtoja?  

Esko Aho toimi Suomen pääministerinä vuosina 1991-1995 ja kansanedustajana vuosina 1983–2003. Jätettyään politiikan Aho siirtyi SITRAn yliasiamieheksi. Vuodesta 2008 lähtien hän toimi Nokian yhteiskuntasuhteista vastaavana johtajana (Executive Vice President) ja vuonna 2009 yrityksen johtokunnan jäsenenä. Toukokuussa 2012 hän ilmoitti jättävänsä tehtävät Nokian johtokunnassa ja siirtyvänsä Senior Fellow –tehtävään Harwardin yliopiston Kennedy Schooliin.

20.3. Marja-Liisa Manka: Työnilo 

FT, YTM Marja-Liisa Manka on toiminut työhyvinvoinnin ja ihmisten johtamisen professorina Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa vuodesta 2004. Vuonna 2011 hän sai tunnustuksen ”hyvän työelämän puolesta puhumisesta” sekä nimityksen Vuoden yhteiskuntatieteilijäksi. Manka on kirjoittanut lukuisia työhyvinvointia käsitteleviä kirjoja, viimeisimpänä Työnilo (2011).

11.4. Hannu-Pekka Björkman: Taide ja hiljaisuuden voima

Hannu-Pekka Björkman on valittu Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön professoriksi kaudelle 1.2.2013–31.1.2018. Hän on tehnyt suuren määrän teatteri-, elokuva- ja tv-rooleja ja työskennellyt myös kansainvälisissä tuotannoissa. Hän on myös kirjoittanut kaksi kirjaa suhteestaan näyttelijäntyöhön ja taiteeseen.

Björkman on saanut muun muassa Suomi-palkinnon (2010) ja Vuoden teatterinäyttelijä -palkinnon (2009), parhaan miesnäyttelijän Jussi-palkinnon (2006) ja parhaan miesnäyttelijän Venla-palkinnon (2004). Hän on kotoisin Ilmajoelta.

Lisätietoja: ari.virkamaki@seamk.fi

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs