Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kevään ensimmäinen hakuaika korkeakouluihin käynnistyy 8.1.

Lahden ammattikorkeakoulu

Kevään ensimmäinen hakuaika korkeakouluihin käynnistyy 8.1.

Tiedote.
Julkaistu: 07.01.2016 klo 15:26
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Ensimmäinen hakuaika korkeakoulujen yhteishaussa käynnistyy 8.1. ja päättyy 27.1.2016. Tällöin haetaan korkeakoulujen vieraskielisiin AMK-tutkintoon johtaviin koulutuksiin, Taideyliopistoon, Tampereen yliopiston teatterityön koulutukseen sekä joihinkin maisterihakuihin (yliopistojen ylemmät korkeakoulututkinnot). Muihin koulutuksiin haetaan toisena hakuaikana 16.3.–6.4.2016.

Ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi. Sama hakuaika pätee työn ohella suoritettaviin opintoihin ja päätoimiseen päiväopiskeluun, johon hakeudutaan usein lukiosta tai ammatillisesta oppilaitoksesta.

Lahden ammattikorkeakouluun voi hakea opiskelemaan englanninkielellä liiketaloutta, tietojenkäsittelyä ja sairaanhoitoa sekä ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavaan koulutukseen kestävää kaupunkiympäristöä tai liiketoiminnan kehittämistä. Lahden ammattikorkeakoulun vieraskielisiin YAMK-tutkintoihin johtavaan koulutukseen voi hakea 8.1.–31.3.2016 välisenä aikana.  Yhteensä LAMKissa on tarjolla 105 aloituspaikkaa englanninkieliseen koulutukseen.

Toisena hakuaikana Lahden ammattikorkeakoulussa haettavissa oleviin suomenkielisiin AMK- ja YAMK-tutkintoihin johtaviin koulutuksiin on tarjolla 888 aloituspaikkaa. LAMKiin voi hakea opiskelemaan liiketalouden alaa, matkailun alaa, tekniikan alaa, kulttuurialaa tai sosiaali- ja terveysalaa.

Lahden ammattikorkeakoulussa opiskelee yhteensä yli 5000 opiskelijaa.

Lisätietoja
Lahden ammattikorkeakoulu
opintoasiainjohtaja Eija Lantta, puh. 050 502 0684 tai eija.lantta@lamk.fi
Hakijapalvelut, puh. 044 708 1385, 044 708 1386 tai hakijapalvelut@lamk.fi 

 

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs