Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun nimi on 1.8. alkaen Centria ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulu

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun nimi on 1.8. alkaen Centria ammattikorkeakoulu

Tiedote.
Julkaistu: 13.06.2012 klo 08:04
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulun nimi on 1.8.2012 alkaen Centria ammattikorkeakoulu. Patentti- ja rekisterihallitus rekisteröi toiminimen muutoksen helmikuussa, jonka jälkeen ammattikorkeakoulun ylläpitäjänä on toiminut Centria ammattikorkeakoulu Oy.  Opetus- ja kulttuuriministeriö on vahvistanut 23.5.2012 allekirjoitetulla päätöksellään ammattikorkeakoulun uudeksi toiminimeksi Centria ammattikorkeakoulu – Centria yrkeshögskola. Centria tutkimus ja kehitys jatkaa aputoiminimenä.

Ammattikorkeakoulun uusi nimi otetaan käyttöön 1.8.2012. Syyslukukauden uudet opiskelijat aloittavat siten opintonsa Centria ammattikorkeakoulussa. Valitut opiskelijat saavat asiasta tiedon valintakirjeen mukana. Ensimmäiset Centria ammattikorkeakoulun tutkintotodistukset jaetaan syyskuun publiikissa. 

Nimenmuutoksen yhteydessä myös ammattikorkeakoulun yhteisöilme muuttuu. Uusi logo sekä muut uuden yhteisöilmeen mukaiset materiaalit julkistetaan elokuun alussa. 

Centria ammattikorkeakoulussa on vuoden 2013 alusta alkaen kaksi yksikköä: Kokkolan-Pietarsaaren yksikkö ja Ylivieskan yksikkö. Kokkolan hyvinvoinnin ja kulttuurin yksikkö sekä tekniikan ja liiketalouden yksikkö, Kokkola-Pietarsaari, yhdistyvät hallinnollisesti 1.1.2013 alkaen.

Lisätietoja antaa:

Viestintäpäällikkö Marjo Ylikarjula, 044 725 0086, marjo.ylikarjula@cou.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs