Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kesätoimintaa 7 – 10 –vuotiaille lahtelaisille koululaisille

Lahden kaupunki

Kesätoimintaa 7 – 10 –vuotiaille lahtelaisille koululaisille

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 14:37
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin sivistystoimiala järjestää jo viidennen kerran 7 – 10 -vuotiaille lahtelaisille koululaisille ohjattua loma-ajan toimintaa. Kesätoiminta ajoittuu kesäkuun kolmelle ensimmäiselle viikolle. 

Ilmoittautumisaika alkaa maanantaina 21.3.2016 ja päättyy perjantaina 22.4.2016 klo 15. Lapset valitaan kesätoimintaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koululaisten kesätoiminnasta tiedotetaan kohderyhmän perheille Wilma-järjestelmän kautta.

Toive kesätoiminnan järjestämisestä on tullut pienten koululaisten perheiltä. Kesätoiminta on ollut suosittua, ja neljänä aiempana kesänä kesätoimintaviikot ovat olleet täynnä juhannusviikkoa myöten. Useille perheille toiminnasta on muodostunut tärkeä osa kesäajan järjestelyjä vanhempien työn ja perheen yhteisen loma-ajan yhteen sovittamisessa, kertoo palvelupäällikkö Merja Keskiväli. - ”Kaksi viikkoa meni hujahtaen ja ainoa huono puoli oli se, että miksi kerhon piti jo loppua”, poimi Keskiväli yhden toimintaan osallistuneen lapsen palautteena viime kesältä.  

Kesätoiminnan teemoja ovat liikunta, ympäristö ja kansainvälisyys

Lahden lasten kesätoiminnan teemoja ensi kesänä ovat liikunta, ympäristö ja kansainvälisyys.Loviisanpässin kesätoiminta sisältää monenlaisia leikkejä, pelejä ja retkiä. Mukavasti teemoittain vaihtuva toiminta tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia työtapoja ja materiaaleja myös kestävän kehityksen keinoin.

Toiminnan järjestää ja toteuttaa Lahden kaupungin sivistystoimiala, Lasten ja nuorten kasvun vastuualueen yhteiset palvelut. Kesätoiminnan järjestämisestä on päättänyt sivistyslautakunta.


Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet
löydät seuraavan linkin takaa:
www.lahti.fi > Opiskelu ja kirjasto > Perusopetus > Kesätoimintaa >>

kerhotoiminnan ohjaaja Birgitta Grönholm, puh. 050 383 6443
- kesätoiminnan sisältö, käytännön toteutus ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat 
palvelupäällikkö Merja Keskiväli puh. 044 716 1470
- kesätoiminnan järjestämiseen liittyvät asiat


- - - -
INFO  

Kesätoimintaa järjestetään 6. – 23.6.2016, arkipäivisin klo 9.00 -15.30 Loviisanpässin kerhossa, Loviisankatu 16. Toimintaan voidaan ottaa noin 35 lahtelaista koululaista/viikko. Toimintaan voi hakea 1 – 3 viikoksi. Lapset valitaan kesätoimintaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toiminta käynnistyy, mikäli hakijoita on riittävästi.

Toimintamaksu ja vakuutukset
Toiminnasta perittävä maksu on 40 €/viikko. Maksusta ei voi hakea vapautusta tai huojennusta. Maksu sisältää lounaan, välipalan ja toiminnanohjauksen. Kesätoiminnassa mukana olevat lapset on tapaturmavakuutettu.

Ilmoittautumisaika 21.3. - 22.4.2016 klo 15:een mennessä. Ilmoittautumislomake löytyy otsikolla 'Koululaisten kesätoimintaan ilmoittautuminen 2016' seuraavan linkin takaa: www.lahti.fi > Sähköinen asiointi > Lomakkeet > Koulutus ja opiskelu >>

Kirjallinen ilmoitus toimintapaikan myöntämisestä lähetetään koteihin 24.5.2016 mennessä.

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs