Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kesäprojektina syntyi uusien opiskelijoiden tervetulopaketti

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Kesäprojektina syntyi uusien opiskelijoiden tervetulopaketti

Tiedote.
Julkaistu: 09.09.2016 klo 14:51
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

HAMKin opiskelijat Yassine Berrouj ja Eetu Tanskanen osallistuivat kesällä FUAS Innovation Summer Schooliin. Berrouj'n ja Tanskasen kesäprojektina oli tervetulopaketin kerääminen Hämeenlinnassa aloittaville Construction Engineering -koulutuksen opiskelijoille.

Nyt kesäprojektin on päätöksessä ja tervetulopaketit luovutetaan Construction Engineering -koulutuksen uusille opiskelijoille maanantaina 12.9. klo 12. Median edustajat ovat tervetulleita paikan päälle tutustumaan opiskelijoihin ja paketin sisältöön. Paketit luovutetaan Visamäen kampuksella B-rakennuksen aulassa (os. Visamäentie 35 B, Hämeenlinna).

Berrouj ja Tanskanen saivat yhteensä 10 yritystä mukaan sponsoroimaan tervetulopakettia. - Tarkoitus on tervetulopaketin avulla tehdä Hämeenlinna helposti lähestyttäväksi uusille, ehkä kaukaakin tuleville opiskelijoille. Totta kai samalla halutaan markkinoida esimerkiksi harrastusmahdollisuuksia ja luoda side opiskelijoiden ja yritysten välille heti alusta saakka, Berrouj ja Tanskanen kertovat.

Tervetulopakettia sponsoroimaan lähtivät HPK, Flowpark Ahvenisto, Suomalainen kirjakauppa, Hämeen linna, Forever Hämeenlinna, Hämeenlinnan seurakunnat, Steelers, South Beach Wake, Erämaailma ja opiskelijakunta HAMKO. Opiskelija Sanna-Maria Grip on suunnitellut pakettiin kuuluvan kartan, joka ohjaa palveluiden äärelle.

FUAS Innovation School -kokonaisuus kuuluu FUAS-kesäpintoihin. FUAS-opinnot ovat yhteisiä Hämeen ammattikorkeakoulun, Lahden ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulujen opiskelijoille.

Lisätiedot
strategiapäällikkö Mervi Friman, p. 040 585 8203 tai etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs