Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kesäaikana ilmoittaudutaan syksyn avoin AMK -opintoihin – SAMKissa valittavana yli 70 opintojaksoa

Satakunnan ammattikorkeakoulu

Kesäaikana ilmoittaudutaan syksyn avoin AMK -opintoihin – SAMKissa valittavana yli 70 opintojaksoa

Tiedote.
Julkaistu: 02.07.2014 klo 10:13
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Satakunnan ammattikorkeakoulun avoimen AMKin opintotarjonta on tähän aikaan vuodesta laajimmillaan.

Syyskauden opinnoissa on sekä nuorten että aikuisten tutkintoon johtavan koulutuksen opintoja liiketalouden, hoitotyön, fysioterapian, sosiaalialan, vanhustyön ja kuvataiteen aloilta. Mukana on myös ylempi AMK -tutkinnon opintojaksoja.

Huittisissa on tarjolla verkko-opintoja erityisesti julkishallinnossa, yritysjuridiikaassa ja rahoituksessa, Kankaanpäässä kuvataiteen opintoina mm. kalligrafiaa. Kielistä ruotsin ja englannin lisäksi opiskellaan japania, espanjaa, kiinaa, ranskaa, saksaa ja venäjää. Porissa ja Raumalla on laajasti tarjolla myös sosiaali- ja terveysalan opintoja.

Avoin ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille opiskelemisesta kiinnostuneille joustavan mahdollisuuden suorittaa korkeakouluopintoja. Opinnot ovat myös edullisia – ne maksavat vain 10 euroa opintopisteeltä. 

Elo-syyskuussa käynnistyviin opintoihin ilmoittautuminen on kaksi viikkoa ennen opiskelun alkua – ja tämän jälkeenkin voi tiedustella vapaita opiskelupaikkoja.

Tarjontaan voi tutustua osoitteessa samk.fi/avoinamk.

 

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on noin 6000 opiskelijan ja 450 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Kampukset ovat Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys ovat painopistealueita.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs