Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kemian koetehdas täysmittaiseen tutkimus-, kehitys- ja opetuskäyttöön - Päätösseminaari 25.4.

Centria-ammattikorkeakoulu

Kemian koetehdas täysmittaiseen tutkimus-, kehitys- ja opetuskäyttöön - Päätösseminaari 25.4.

Kutsu.
Julkaistu: 23.04.2013 klo 15:57
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria ammattikorkeakoulun kemian koetehdas Chemplant laboratorioympäristöineen on nyt täydessä tutkimus-, kehitys- ja opetuskäytössä. Koetehtaan toiminnallisena ytimenä ovat kaksi pilot-mittakaavan reaktoria. Chemplantia palvelee laboratorioympäristö, joka mahdollistaa laboratoriomittakaavassa tehtävät kokeet ennen varsinaista pilotointia.

Tervetuloa kuulemaan lisää Chemplantista torstaina 25.4. Chemplant – kemian koetehdas t&k-toiminnan mahdollistajana -seminaariin. Seminaarin päätyttyä järjestetään tutustumiskäynti kemian koetehtaaseen.

  • Aika: to 25.4.2013 klo 12.15–16.00 (tutustumiskäynti kemian koetehtaaseen klo 15.15–15.45. Tutustumiskäynnillä on kuvausmahdollisuus)
  • Paikka: Centria ammattikorkeakoulu, auditorio, Talonpojankatu 2, 67100 Kokkola

Chemplant-koetehtaassa voidaan tutkia esimerkiksi sekoitus- ja saostusilmiöitä, aineensiirtoon liittyviä ilmiöitä sekä mekaanisia prosesseja. Chemplant mahdollistaa ilmiöiden ja prosessien tutkimisen eri skaaloissa laboratorioympäristöstä aina koetehdasmittakaavaan.

Chemplant on kokonaisuus, joka palvelee yritysten monipuolista ja vaativaa tutkimus- ja kehitystoimintaa. Centria ammatikorkeakoulun ja alueen yliopistojen asiantuntijoiden ansiosta koetehdasympäristö tarjoaa yrityksille käytännön asiantuntijuutta sekä teoreettista osaamista. Lisäksi koetehdasta käytetään oppimisympäristönä.

Seminaariohjelma liitteenä.

 

Tervetuloa!

 

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Risto Puskala, risto.puskala@centria.fi, 044 725 0325.

Liitetiedostot

Centria ammattikorkeakoulun ylläpitäjä on Centria ammattikorkeakoulu Oy ja rinnakkaistoiminimi Centria yrkeshögskola Ab. Ammattikorkeakouluosakeyhtiön osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuuri aloille.

 

Keskeiset tunnusluvut 2013

 

Koulutusohjelmia                                   15

Aloituspaikkoja 2013                              492

Opiskelijoita                                          2852

Tutkintoja 2012                                     528

Henkilöstömäärä                                   293

Kokonaistuotot 2012                              28 M€

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs