Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Keittiömestari Sami Rekola siirtyy Haaga-Helian palvelukseen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Keittiömestari Sami Rekola siirtyy Haaga-Helian palvelukseen

Tiedote.
Julkaistu: 15.12.2015 klo 09:00
Julkaisija: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Ansioitunut keittiömestari Sami Rekola siirtyy Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opettajaksi Haagan kampukselle 1.1.2016 alkaen. Rekola on aiemmin luotsannut useita huippukeittiöitä Helsingissä (mm. PalaceGourmet, Savoy ja Boathouse). Haaga-Heliaan Rekola siirtyy Unilever Food Solutionsin Pohjoismaiden koekeittiötiimin vetäjän paikalta.

Vahvan työkokemuksen lisäksi Rekolalla on lähes kahdenkymmenen vuoden kokemus alan kilpailutoiminnasta. Hän on toiminut muun muassa Suomen kokkimaajoukkueen jäsenenä sekä eri kilpailuorganisaatioiden valmentajana, tuomarina ja joukkueenjohtajana.

Rekolan toimenkuvaan kuuluvat opetustehtävät ruokatuotannon johtamisen koulutuksessa sekä Haaga Place to Be -toiminnan kehittäminen. Place to Be on innovatiivinen oppimisympäristö ja avoin kehittämisalusta, joka yhdistää hospitality-alan toimijat, opiskelijat sekä opetuksen ja TKI-toiminnan. Place to Be sijaitsee Haagan kampuksella.

Lisätiedot: Risto Karmavuo, koulutusohjelmajohtaja, puh 0400 538 740

Haaga-Helia on yksityinen ammattikorkeakoulu, joka kouluttaa liike-elämän ja palveluelinkeinojen asiantuntijoita sekä tutkii ja kehittää näihin aloihin liittyvää osaamista ja toimintaa. Koulutusalamme ovat liiketalous, tietotekniikka, hotelli-, ravintola- ja matkailuala, johdon assistenttityö, toimittajakoulutus, liikunta-ala sekä ammatillinen opettajankoulutus. Haaga-Helian 10 500 opiskelijaa luo työelämäverkostoja jo opiskeluaikanaan. Opiskelijoita tukee liki 650 työntekijän korkeatasoinen kansallinen ja kansainvälinen osaaminen.

 

 

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs