Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Käyttäjät kehittäjinä – eläviä esimerkkejä Living Labin tuloksista

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Käyttäjät kehittäjinä – eläviä esimerkkejä Living Labin tuloksista

Tiedote.
Julkaistu: 13.01.2014 klo 15:43
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun KASSU LIVES - Kasarminmäki Living Lab -hankkeen Käyttäjät kehittäjinä -iltapäiväseminaari esittelee hankkeen menetelmiä ja tuloksia kiinnostavien esitysten ja käytännön esimerkkien muodossa.

Keskiviikkona 15.1. kello 11.30–16 Kasarminmäellä Amica Kasarmiravintolan auditoriossa (Paraatikenttä 5) järjestettävän seminaarin pääpuhujana on kulttuuri- ja IT-alojen asiantuntija ja vaikuttaja Jarmo ”Elukka” Eskelinen Forum Virium Helsingistä.

Seminaarin aluksi Kyamkin rehtori Petteri Ikonen avaa puheenvuorossaan Living Lab- menetelmää.

Ohjelmaan kuuluu myös Forum-teatterin keinoin esitys elävästä elämästä, joka havainnollistaa eläytymismenetelmän käyttöä Living Lab -tutkimuksessa.  Esityksen käsikirjoittamisesta ja näyttelemisestä vastaa Toimintavoima Oy.

Lisäksi seminaarissa kerrotaan Kasarminmäki Living Lab -hankkeen tuloksia kertomalla hankkeen aikana tehdyistä toimenpiteistä ja saavutuksista, joita havainnollistetaan case-esimerkeillä.

Tapahtuman ohjelma ja aikataulu.

Elukka ja Forum Virium

Jarmo ”Elukka” Eskelinen on Forum Virium Helsingin toimitusjohtaja sekä European Network of Living Labs -verkoston presidentti.

Eskelisellä on monipuolisesti kokemusta median, kulttuurituotantojen ja arkkitehtuurin parista. Hän on toiminut aiemmin muun muassa johtajana Taideteollisen korkeakoulun Mediakeskus Lumeessa, Helsinki 2000 -kulttuurikaupunkihankkeen tuotanto- ja ohjelmapäällikkönä sekä tuotantoyhtiö Pop Zoo Promotionin toimitusjohtajana. Ennen kulttuuri- ja media-alaa Eskelinen työskenteli eri arkkitehtitoimistoissa, loppuvaiheessa vastaavan arkkitehdin tehtävissä.

Forum Virium Helsinki on Helsingin kaupunkikonserniin kuuluva osakeyhtiö, joka kehittää uusia digitaalisia palveluja yhdessä yritysten, Helsingin kaupungin, muiden julkisten toimijoiden sekä kaupunkilaisten kanssa. Tavoitteena on synnyttää parempia palveluita ja kasvavaa liiketoimintaa, sekä avata uusia yhteyksiä kansainvälisille markkinoille.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, KASSU LIVES -hanke
Projektipäällikkö Minna Ikonen
p. 044 702 8320
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs