Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Käytännön lääkettä ideointipulmiin: Oamkin tradenomiopiskelijat ravisuttavat ajattelua

Oulun ammattikorkeakoulu

Käytännön lääkettä ideointipulmiin: Oamkin tradenomiopiskelijat ravisuttavat ajattelua

Tiedote.
Julkaistu: 30.09.2013 klo 09:44
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) Liiketalouden yksikkö järjestää torstaina 3.10. InnoStartti-tapahtuman, jossa suomalaiset ja kansainväliset opiskelijat suunnittelevat toimeksiantajille uusia tulevaisuuden tuotteita, palveluja ja toiminnan kehittämismahdollisuuksia. Samalla opiskelijat verkostoituvat ja oppivat käyttämään erilaisia innovointimenetelmiä. Tapahtuma kokoaa yhteen lähes 350 tänä syksynä opiskelunsa aloittanutta innokasta tradenomiopiskelijaa, yritysten edustajia sekä opettajia.

Toimeksiantajat odottavat opiskelijoilta tuoreita ideoita toimintansa kehittämiseen. Innovointikohteina ovat Lappset Group Oy, Yritystakomo, Tuba-ravintola ja Liminganlahden luontokeskus. Lappset Group edustaa pohjoissuomalaista kansainvälisen tason osaamista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden sekä kalusteiden valmistamisen alalla. Toista kertaa tapahtumassa mukana oleva yritys antaa opiskelijoille mahdollisuuden ideoida tuotteita tai ratkaisuja, jotka parhaimmillaan päätyvät tuotantoon asti. Yritystakomo puolestaan tarjoaa innovatiivisen toimitilan startup-yrittäjyyttä ajatteleville eri alojen osaajille ja pyytää tapahtumassa ideoita toimintansa kehittämiseen. Opiskelijat miettivät myös uusia ratkaisuja Tuba-ravintolan toiminnan ja Liminganlahden matkailun edistämiseen.

Innovointitapahtumat ovat Suomessa voimakkaassa kasvussa oleva opiskelu- ja kilpailumuoto, jossa opiskelijat pääsevät osallistumaan opiskelunsa aikana todellisiin liike-elämän kehittämistoimiin. Tällaiset tapahtumat myös vahvistavat oppilaitosten ja elinkeinoelämän välistä yhteistyötä, joka Oamkissa nähdään ensiarvoisen tärkeänä.

Median edustajat ovat tervetulleita innovointitapahtumaan torstaina 3.10. klo 8.15–16.00. Tapahtuma järjestetään Liiketalouden yksikön auditoriossa (Teuvo Pakkalan katu 19, Oulu). Ajo sisäpihalle Urheilukadun kautta. Parkkipaikkoja on sekä yksikön sisäpihalla että Urheilukadun varrella olevalla parkkialueella.

Ohjelma

8.15–9.00 Toimeksiantajat antavat innovointitehtävät porrastetusti
8.45–12.00 Innovointia ryhmissä
12.15–13.45 Semifinaalit
13.45–15.15 Finaalit sarjoittain
15.30–16.00 Voittajien julkistaminen ja palkintojen jako

Lisätietoja

Outi Sutinen, lehtori, 044 070 5713, outi.sutinen@oamk.fi
Terhi Mustakangas, tuntiopettaja, 040 141 5377, terhi.mustakangas@oamk.fi

Lappset Group Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Johan Granholmin haastattelu: https://www.dropbox.com/s/4p9ibj2dla5t6j8/Innostart%20-%20Lappset%20haastattelu_audiosync.wmv

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs