Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kasva vahvaksi -kiertue saapuu Kouvolaan

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kasva vahvaksi -kiertue saapuu Kouvolaan

Tiedote.
Julkaistu: 31.10.2014 klo 14:05
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulujen yhteisen Kasva vahvaksi -markkinointikiertueen seuraava pysähdyspaikka on 4.11. klo 8.45–11.45 Kouvolassa. Kouvolan tapahtumaan on tulossa ennätysmäärä lukioiden ja ammattiopistojen opiskelijoita! Ilmoittautuneita on 350, kun aiempina vuosina Kyamkin toimintaan on ollut tutustumassa noin 200 nuorta.

Kiertueen keulahahmo on mediapersoona Arman Alizad. Noin kolmen tunnin mittaiset tapahtumat tarjoavat kattavat esittelyt korkeakoulujen koulutustarjonnasta sekä Armanin luennon.

Kiertue jatkaa Helsinkiin 2.12. Päätepysäkki on Kotkassa. Kotkan tapahtuma siirtyy aiemmin tiedotetusta marraskuun 13. päivästä alkuvuoteen 2015. Kiertueen tapahtumapaikkoina ovat ammattikorkeakoulujen kampukset ja Helsingin Messukeskuksessa pidettävät Studia-messut.

VAHVA-koulutusseikkailuun vaikka kotisohvalta

Kampuksilla tapahtuvien koulutusesittelyjen lisäksi Kyamk ja Mamk tarjoavat toisen asteen opiskelijoille ja heidän vanhemmilleen mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle ammattikorkeakoulujen koulutustarjontaan ActionTrack-sovelluksen avulla. Älypuhelimiin ja tablettiin ladattavan maksuttoman ActionTrack-sovelluksen avulla saa syventävää lisätietoa kuvien, videoiden ja linkkien avulla mm. koulutuksista ja työelämästä, kampuksista, opiskelija- ja harrastustoiminnasta.

VAHVA-koulutusseikkailussa kerätään pisteitä ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 500 euron matkalahjakortti.

Lisätietoa kiertueesta on tarjolla sivulla www.kyamk.fi/vahva.

Lisätietoja Kasva vahvaksi -kiertueesta:

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
tapahtumatuottaja Olli Järvenkylä
040 868 6445, olli.jarvenkyla@xamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs