Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kansainvälisyysviikko käynnissä Mamkissa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kansainvälisyysviikko käynnissä Mamkissa

Tiedote.
Julkaistu: 23.04.2013 klo 15:40
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamkissa käynnissä olevan KV-viikon tavoitteena on edistää sekä opiskelijoiden että opettajien ymmärrystä ja tietoa hyvinvoinnista ja sen ulottuvuuksista, mahdollisuuksista ja edistämisen keinoista eri maissa. Tänä vuonna teemana on ajankohtainen "Hyvinvointi ja tiukkeneva talous", joka pakottaa etsimään uusia ratkaisuja hyvinvoinnin ja hyvinvointipalvelujen kehittämiselle.

Hyvinvointia tarkastellaan talouden näkökulman lisäksi sosiaalisen yrittäjyyden, taiteen, kokemuksellisen oppimisen, yhteisöllisyyden ja yhteistoiminnallisuuden, osallisuuden ja tulevaisuuden terveydenhuollon näkökulmista. Erityisen merkityksellistä viikon aikana on keskustelu siitä, mitä hyvinvoinnilla tarkoitetaan, mitkä ovat sen edistämisen keskeisiä lähtökohtia ja millaisia toimintakäytänteitä ja malleja tähän on olemassa eri maissa.

Viikon aikana osallistujat eri maista jakavat tietoa ja osaamistaan erilaisissa työryhmätyöskentelyissä ja ajatuksia viritellään myös erilaisten asiantuntijaluennoilla.

Vierailijoita viikolle on saapunut Saksasta, Itävallasta, Belgiasta, Venäjältä, Turkista, Irlannista, Norjasta sekä Tanskasta. Opiskelijoita on yhteensä 41 sekä vierailevia luennoitsijoita 15.

 

Keskiviikkona 24.4. osallistujat jakautuvat kahdeksaan eri työpajaan ja työpajojen tuloksia esitellään torstaina 25.4.

 

Työpajat:

• Multiprofessional Even Production

• Cooperative Capasity

• Health Care Sector in Europe

• Outdoor Education

• Perspectives on the Economic Crisis in Health Care

• Social Entrepreneurship

• The Future in Health Care

• With Art and Creativity Through the Crisis

 

Liitteenä viikon ohjelma, media on tervetullut seuraamaan kv-viikon tapahtumia.

 

Lisätietoja:

 

Minna Hämäläinen

kv-koordinaattori

040 826 6062

 

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs