Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kansainvälisessä Neptune-projektissa pohditaan Mikkelin satama-aluetta

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kansainvälisessä Neptune-projektissa pohditaan Mikkelin satama-aluetta

Tiedote.
Julkaistu: 06.03.2014 klo 11:37
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Neptune-projekti on kansainvälinen opiskelijaprojekti, joka vuosittain järjestetään kussakin osanottajamaassa. Tänä vuonna projekti toteutetaan Mikkelissä. Projektiin osallistuvat opiskelijat tulevat Hollannista, Venäjältä, Tanskasta ja Suomesta. Aiheena on kestävä kehitys ja tänä vuonna on tarkoitus monikansallisissa ryhmissä toteuttaa Mikkelin satama-alueen suunnittelu.

Projektin tarkoituksena on kouluttaa opiskelijat toimimaan kansainvälisessä ryhmässä, lisätä vieraiden kulttuurien tuntemusta sekä parantaa kielitaitoa. Projekti-oppiminen on myös keskeisessä roolissa samoin kuin varsinainen insinöörin substanssiosaaminen.

Erityisesti suomalaisilla opiskelijoilla on opittavaa ongelmakeskeisessä oppimisessa (problem-based learning), joka on opetusmenetelmänä käytössä erityisesti hollantilaisten ja tanskalaisten partnerien keskuudessa. Viime vuonna vastaava tapahtuma järjestettiin Tanskassa. Kustakin maasta tulee mukaan myös opettaja, joka toimii oman monikansallisen ryhmänsä ohjaajana. Projektiin osallistuvat suomalaiset opiskelijat on rekrytoitu talotekniikan, ympäristötekniikan ja tietotekniikan opiskelijoista.

Kutsumme median projektin tuloksien esittelytilaisuuteen perjantaina 21.3. klo 13 -15 Mikkelin ammattikorkeakoulun Mikpoli-saliin (Patteristonkatu 2, Mikkeli).

Lisätietoja:

Juha Korpijärvi, yliopettaja, sähkötekniikka, juha.korpijarvi@mamk.fi, p. 015 312 5060

Anne-Marie Tuomala, lehtori, ympäristöjohtaminen, anne-marie.tuomala@mamk.fi, p. 040 676 5370

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs