Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kansainvälinen SPACE-verkosto koolla Mikkelissä 9.-12.5.

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kansainvälinen SPACE-verkosto koolla Mikkelissä 9.-12.5.

Tiedote.
Julkaistu: 08.05.2012 klo 15:32
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mikkelin ammattikorkeakoulu isännöi ensimmäistä kertaa kansainvälistä SPACE-verkoston

(The SPACE Network for Business Studies and Languages) konferenssia Mikkelissä 9.-12.5. Konferenssissa kokoontuu noin 90 liiketalouden ja kielten opettajaa Euroopan eri maista verkostoitumaan, kehittämään koulutusta ja kuulemaan esityksiä uusimmista tutkimustuloksia. Konferenssin teemana tänä vuonna on ammatillisen korkeakoulutuksen rooli ja tämän vuoden konferenssissa keskitytään erityisesti yrittäjyyteen ja sen edistämiseen koulutuksessa. SPACE -verkosto on toiminut vuodesta 1989 ja siinä on mukana yli 30 maata. Konferenssi järjestetään joka kevät verkoston vuosikokouksen yhteydessä.

 

Kutsu medialle

Median edustajat ovat tervetulleita tutustumaan konferenssiin torstaina klo 12 lounaalle, joka järjestetään Ravintola Tallissa. Lounaan jälkeen Mikkelin ammattikorkeakoulun rehtori Heikki Saastamoinen pitää tervetulopuheen ja sen jälkeen SPACE verkoston presidentti Danute Rasimaviciene toivottaa osallistujat tervetulleeksi konferenssiin.

 

 

Konferenssin tarkempi ohjelma löytyy osoitteesta: http://www.space-eu.be/uploads/documents/Mikkeli/Mikkeli%202012_programme.pdf

 

 Lisätietoja:

 

koulutusjohtaja

Marja-Liisa Kakkonen, 040 826 6096

 

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs