Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kansainvälinen SOHE-teemaviikko KyAMK:ssa 22.–26.4.2013

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen SOHE-teemaviikko KyAMK:ssa 22.–26.4.2013

Kutsu.
Julkaistu: 18.04.2013 klo 16:31
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen SOHE- teemaviikko kokoaa Kymenlaakson ammattikorkeakouluun viisitoista vierailevaa opettajaa ja yhdeksän opiskelijaa KyAMK:n partnerioppilaitoksista Saksasta, Espanjasta, Englannista, Puolasta, Latviasta sekä Venäjältä.

Median edustajat ovat tervetulleita tapahtumaan liittyvään luentotilaisuuteen, jossa esitellään KyAMK:ssa käytössä olevaa Problem Based Learning -menetelmää ja simulaatio-opetusta. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan vierailevien opettajien esityksiä.

Aika: keskiviikko 24.4.2013 kello 9–13
Paikka: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu, Jylpyn kampuksen auditorio, Takojantie 1, Kotka.

Teemaviikon osallistujat tulevat korkeakouluista, joiden kanssa KyAMK toteuttaa opiskelija- ja henkilökuntavaihtoja, opetusyhteistyötä sekä TKI -toimintaa.

Vierailijat sijoittuvat KyAMK:n sosiaali- ja terveysalan kampukselle Kotkan Jylpylle. Osa vierailijoista, niin opettajat kuin opiskelijatkin, pitävät luentoja opiskelijoille tiistaina 23.4. ja keskiviikkona 24.4.

Sosiaalialalla viikon teemana ovat tällä kertaa menetelmät. Viikon aikana painottuvat erityisesti sosiaalialan asiakastyössä käytettävät menetelmät, mutta myös opetustyössä käytettäviä menetelmiä käydään läpi. Terveysalalla teemoina ovat muun muassa e-learning ja simulaatio-opetus sekä tutustuminen paikallisiin terveysalan yksiköihin. Viikon työskentelytapoina ovat esitelmät keskusteluineen sekä tutustumiskäynteineen.

Sosiaalialalla kansainvälinen viikko liittyy jo vuosia toimineeseen Spring Academy -perinteeseen, jossa KyAMK:n sosiaalialan kansainvälinen partneriverkosto järjestää kukin vuorollaan niin opiskelijoille kuin opettajillekin avoimen kansainvälisen viikon. Viikkojen teema päätetään yhdessä verkoston kesken ja se vaihtelee vuosittain. Tapahtuman tarkoituksena on edistää KyAMK:n kansainvälistä toimintaa.

SOHE-teemaviikon ohjelma.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Lehtori, kv-koordinaattori Harri Mäkinen
044 702 8930
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Lehtori, kv-koordinaattori Anna-Maija Uusoksa
044 702 8731
etunimi.sukunimi@kyamk.fi

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs