Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kansainvälinen opettajavaihtoviikko luo kokemuksia ja kontakteja ja tuo mukanaan yli 20 vierasta sekä 30 luentoa

Oulun ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen opettajavaihtoviikko luo kokemuksia ja kontakteja ja tuo mukanaan yli 20 vierasta sekä 30 luentoa

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2013 klo 09:59
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) Tekniikan yksikkö järjestää kansainvälisen opettajavaihtoviikon 18.–22.3.

Viikko tuo mukanaan 20 vierailevaa opettajaa Oamkin Tekniikan yksikön kansainvälisistä yhteistyökorkeakouluista sekä yli 30 kansainvälistä luentoa Tekniikan yksikön opetukseen. Vieraat saapuvat pääasiassa Euroopasta, Erasmus-opettajavaihto-ohjelman tuella. Edustettuna on 13 kansallisuutta. Viikon aikana saadaan myös muita kansainvälisiä vieraita hankeyhteistyön ja muiden kansainvälisten yhteistyöneuvottelujen myötä.

Jokainen vieraileva opettaja opettaa viikon aikana noin viisi tuntia ja opetus on sisällytetty osaksi yksikön tutkinto-opetusta. Opetusaiheet vaihtelevat tietotekniikan uusimmista sisällöistä rakennus- ja konetekniikan eri aiheisiin. Mukana on myös kielenopettajia ja muita yleisaineiden opettajia. Opetusohjelman lisäksi viikkoon kuuluu myös tutustumista suomalaiseen koulutusjärjestelmään ja Oamkin koulutustarjontaan. Suomalaiseen talveen ja Ouluun vieraat tutustuvat muun muassa Tekniikan yksikön järjestämässä pilkki-iltapäivässä sekä kaupunkikiertoajelulla. Lisäksi osa yksikön opettajista on avannut kotinsa ovet vieraileville opettajille ja tarjonnut perhemajoituksen kautta vieraille mahdollisuuden saada kurkistus suomalaiseen arkeen.

Opettajavaihtoviikon järjestelyissä on mukana koko Oamkin Tekniikan yksikkö. Viikko vahvistaa yksikön kansainvälisyyttä tarjoten laajan ja näkyvän kansainvälisen kokemuksen opiskelijoille sekä henkilöstölle. Opettajat ja henkilöstö saavat mahdollisuuksia verkostoitumiseen sekä kimmokkeita erilaisiin kansainvälisiin hankkeisiin ja opetusyhteistyöhön tapaamiensa kollegoiden kanssa. Viikko rohkaisee myös omaa henkilöstöä sekä opiskelijoita lähtemään vaihtoon ja kansainväliseen yhteistyöhön.

Viikon ohjelma on nähtävissä ja päivittyy osoitteessa: www.oamk.fi/engineering/teacherexchange. Luennot ovat pääasiallisesti tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Lopullinen luentoaikataulu varmistuu perjantaina 15.3.

Lisätietoja

Katja Kurasto, suunnittelija, 010 272 2576, katja.kurasto@oamk.fi

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs