Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kansainvälinen NIBS konferenssi ensimmäistä kertaa Lahdessa

Lahden ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen NIBS konferenssi ensimmäistä kertaa Lahdessa

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2014 klo 09:35
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen NIBS konferenssi järjestetään ensimmäistä kertaa Lahdessa 22.5.2014. Järjestelyistä vastaa Lahden ammattikorkeakoulun Liiketalouden ala yhteistyössä ja NIBS verkoston kanssa.

Konferenssin teemana on “New Business Opportunities in the Global Economy” ja puhujina mm. Yhdysvaltain suurlähettiläs Bruce Oreck, Ladecin kehittämispäällikkö Nina Harjula, koulutusviennin asiantuntija Eeva Nuutinen Finprolta sekä muita alan asiantuntijoita.

NIBS (Network of International Business Schools) verkostoon kuuluvat kansainvälisesti akreditoidut jäsenkorkeakoulut mm. Pohjois-Amerikasta ja Euroopasta. Lahden ammattikorkeakoulun Liiketalouden ala on NIBS verkoston jäsen ja vahvasti mukana verkoston toiminnassa sekä opiskelijoiden että henkilöstön osalta. NIBS konferensseja on järjestetty vuosittain eri maissa 1990-luvun alkupuolelta lähtien. Lisäksi verkosto järjestää arvostettuja liiketoiminta-aiheisia kilpailuja jäsenkorkeakoulujen opiskelijoille. 

Ohjelma pitää sisällään konferenssipäivän lisäksi verkostoitumistilaisuuksia verkoston jäsenille sekä opiskelijoiden Business Plan Competition –finaalin. Vierailijoille järjestetään myös perinteisiä lahtelaisia ohjelmanumeroita kuten tapaaminen kaupungintalolla, vierailu hiihtomuseossa, Vesijärviristeily sekä illallinen Myllysaaressa. 

Lisätietoja
Laura Montonen
Lahden ammattikorkeakoulu
p. 044 708 0335

Lahden ammattikorkeakoulu on monialainen ja kansainvälinen ammattikorkeakoulu, joka on tunnettu erityisesti muotoilu- ja ympäristöosaamisestaan sekä innovatiivisuudestaan.

www.lamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs