Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kansainvälinen myyntikilpailu 29.11. myyjä-ostaja -roolipelien avulla

Turun ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen myyntikilpailu 29.11. myyjä-ostaja -roolipelien avulla

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2012 klo 15:23
Julkaisija: Turun ammattikorkeakoulu

Kansainvälinen myyntikilpailu korkeakouluopiskelijoille
testaa myyntitaitoja roolipelin avulla

Turun ammattikorkeakoulu järjestää 29.11. kolmannen kansainvälisen myyntikilpailun korkeakouluopiskelijoille. Myyntitaitoja testataan myyjä–ostaja -roolipelien avulla. Kilpailun tavoitteena on opiskelijoiden myyntitaitojen kehittäminen ja ammattimaisten myyjien kouluttaminen erityisesti teollisuuden tarpeisiin.

Turun myyntikilpailuun osallistuu kaikkiaan 27 tekniikan ja liiketalouden opiskelijaa. He edustavat viittä eurooppalaista korkeakoulua tai yliopistoa: Hogeschool van Utrecht, Mondragon yliopisto, Pardubicen yliopisto, Wiener Neustadt ammattikorkeakoulu  ja Turun AMK.

Myyntikilpailu järjestetään Turun AMK:n Sepänkadun toimipisteessä torstaina 29.11.

Torstaina myyjät kohtaavat ostajan 20 minuutin myyntikeskustelussa. Ostajina toimivat yrityselämän edustajat seuraavista yrityksistä: Astrum Engineering, FCR Finland, Kotipizza Oyj  ja  Turun AMK.  Myytävä tuote on PIIROI-NEN julkisten tilojen kaluste.                  

Pääosa Turun AMK:n  kilpailuun osallistuvista opiskelijoista on opiskellut Turussa tänä syksynä myynnin ja myynnin johtamisen teoriaa ja hionut oppimaansa käytäntöön myyntivalmennuksessa myyjä–ostaja
-roolipelien avulla. Myyntitaitojen ja myyntiprosessin lisäksi valmennuksessa on erityishuomio ollut kansainvälisten vuorovaikutustaitojen opiskelussa.

Myyntikeskustelun arvioinnin suorittavat yritysten ja korkeakoulujen edustajat: Arvo Piiroinen Oy, Haaga-Helia AMK, Turun AMK, Wiener Neustadt ammattikorkeakoulu, Nickel Technology Park Poznań ja Vlerick Leuven Gent Management School.

                            

Tavoitteena on  järjestää eurooppalainen myyntikilpailu jatkossa vuosittain. Kilpailu järjestämistä tukee tänä vuonna Liikesivistysrahasto. 

Myyntikilpailu on hyväksytty EU:n Erasmus Life Long Learning –ohjelmaan 10/2012−9/2015. Hanketta koordinoi Turun AMK ja projektikumppaneina ovat Haaga-Helia AMK, Nickel Technology Park Poznań, Vlerick Leuven Gent Management School ja  Wiener Neustadt ammattikorkeakoulu.

Mahdollisuutta seurata myyntikilpailua 29.11. alkaen klo 14.30 voi tiedustella Pentti Korpelalta, yhteystiedot alla.

Lisätiedot: Pentti Korpela, 0400 414 754 tai  02 2633 5752,
etunimi.sukunimi@turkuamk.fi 

Turun ammattikorkeakoulu on noin 9500 opiskelijan ja 800 asiantuntijan monialainen koulutusyhteisö. Tarjoamme työelämää palvelevaa koulutusta, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä Varsinais-Suomessa. Turun AMK:sta valmistuneet ovat työllistyneet parhaiten muihin ammattikorkeakouluihin verrattuna.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs