Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kampusfestarin Roots-illassa Edu Kettunen

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Kampusfestarin Roots-illassa Edu Kettunen

Tiedote.
Julkaistu: 23.04.2013 klo 16:17
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Laulaja-lauluntekijä Edu Kettunen muistetaan parhaiten järkälemäisestä hitistään Lentäjän poika. Yli kymmenen soololevyn lisäksi lauluja on syntynyt myös toisten artistien esitettäviksi. Vuosikymmeniä lähes kokonaan keikkailematta ollut Kettunen on nyt palannut estradeille uuden levyn myötä.

Edu Kettunen nousee lavalle Mikkelissä, Kampusfestareilla, perjantaina 26.4. Konsertti järjestetään Mikkelin Naisvuoritalolla.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Naisvuoritalo ja Mikkelin ammattikorkeakoulu. Lipunmyynti alkaa klo 20.00 ja showtime on noin klo 21.00. Liput ennakkoon 13,00€/ ovelta 15,00€.

Liput: www.parhaattapahtumat.fi. Länsi-Savon eturivikortilla lippu ovelta ennakkolipun hintaan.

Kampusfestareilla musiikkia eri makuun

Kettusen konsertin lisäksi Kampusfestareilla on myös muuta musiikkitarjontaa.

Yhden Joukon Yhtye, eli Jouko Mäki-Lohiluoma, tarjoaa musiikillisen elämyksen, jossa tarvitaan myös koordinaatiokykyä. Mäki-Lohiluoma soittaa yksin samanaikaisesti rumpuja (bassorumpu, virveli, ”hi-hat”, aksenttipelti), bassoa, kitaraa, huuliharppua – ja laulaa. Taustanauhoja tai rumpukoneita ei käytetä, vaan homma hoituu polkimilla ja vivuilla, sekä erikoiskitaralla, jossa on myös yksi bassokieli. Yhden Joukon yhtyettä voi kuulla ja nähdä to-la Kampusfestareilla.

Lauantaina nuorten ikärajattomassa tapahtumassa Sillan alta kuullaan mikkeliläislähtöisiä bändejä Bloodred Hourglass ja Ilkka Kalevi Tillanen & Rantaremmi. Yhtyeet vetävät settinsä lauantai-illan hämärtyessä Vilhonkadun sillan alla. Sillan alle maalattu Mikkelin juhlavuoden graffiti paljastetaan samana iltana.


Koko Kampusfestarin musiikki ja muun tapahtumatarjonta löytyy www.mamk.fi/kampusfestari

 

Kampusfestarit ovat mikkeliläinen kaupunkitapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna 9. kertaa. Vuosittain kampusfestareille osallistuu n. 10 000 ihmistä.

 

Lisätietoja:

Tapahtumatuottaja
Olli Järvenkylä
p. 040 868 6445
etunimi.sukunimi@mamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs