Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kaikille avoin Service Jam Kyamkissa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kaikille avoin Service Jam Kyamkissa

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2014 klo 09:37
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu osallistuu kansainväliseen Service Jam -tapahtumaan 7. - 9.3.2014. Mukaan ovat tervetulleita kaikki palveluiden innovoinnista ja suunnittelusta kiinnostuneet!

Tapahtumaan voi ilmoittautua joko sähköpostitse patteri@kyamk.fi tai Facebookissa www.facebook.com/PatteriNetwork. Perjantaina 7.3. klo 16 käynnistyvät jamit kestävät 48 tuntia ja tapahtumapaikkana on Kasarminmäen kampuksen Paja-rakennus osoitteessa Kuuselankatu 1, Kouvola.

Tapahtuman järjestää Kyamkin Peli-innovaatiot hyvinvointi- ja turvallisuusalan yrittäjyyden kehittämisessä -projekti yhdessä PatteriNetworkin kanssa.

Mikä on Service Jam?

Kouvola Service Jam 2014 on osa kansainvälistä tapahtumaa, jossa opiskelijat, opettajat ja muut aiheesta kiinnostuneet eri puolilta maailmaa innovoivat yhdessä uusia palveluita. Osallistujilla on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin, pallotella ideoita ja kehitellä niitä eteenpäin saamansa palautteen pohjalta. Kaikki jammaavat saman teeman ympärillä, jakavat ajatuksia ja tukevat toisiaan. Kyse ei ole pelkästään ideoinnista – idean keksijä tai joku muu voi myös toteuttaa sen peliksi, suunnitelmaksi, prototyypiksi tai toimintamalliksi.

Mitä Service Jamissa tapahtuu?

Tapahtuman aluksi osallistujat tutustuvat toisiinsa ja jamien toimintatapoihin. Kansainvälinen neuvosto ilmoittaa samanaikaisesti kaikille yhteisen aiheen, joka voi olla esimerkiksi sana, fraasi, kuva tai ääni. Tämän jälkeen alkaa vapaa ideointi. Tapahtuma kestää 48 tuntia, mikä merkitsee työtä vuorokauden ympäri. Osallistujilla on myös aikaa rentoutua ja nauttia tapahtumasta! Kouvolan jameja isännöivät Nicolaos Kitsoukis, Sabine Suorsa and Antti Viitanen.

Tapahtuman kansainväliset Global Service Jam -sivut löytyvät osoitteesta http://planet.globalservicejam.org/.

Lisätiedot

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Peli-innovaatiot hyvinvointi- ja turvallisuusalan yrittäjyyden kehittämisessä -projekti ja PatteriNetwork

  • Projektipäällikkö Seppo Harmaala, seppo.harmaala (at) kyamk.fi, 044 702 8965
  • Sabine Suorsa, sabine.suorsa (at) student.kyamk.fi, 040 579 5448
  • Antti Viitanen, antti.viitanen (at) kyamk.fi, 044 702 8859

www.facebook.com/PatteriNetwork

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs