Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy aloittaa toimintaansa

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy aloittaa toimintaansa

Tiedote.
Julkaistu: 18.01.2013 klo 13:44
Julkaisija: Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy käynnistää toimintaansa. Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulujen kirjasto- ja tietopalveluiden, oppimisteknologiapalveluiden ja tietohallintopalveluiden siirtyminen emoyhtiöön toteutuu 1.3.2013, jolloin emoyhtiön palveluksessa tulee olemaan noin 60 henkilöä. Yhtiön hallintojohtajaksi on nimetty Antti Paloneva 1.1.2013 alkaen, valmistelemaan tukipalvelujen siirtoa. Paloneva on aiemmin toiminut Kymenlaakson ammattikorkeakoulun talousjohtajana.

Kirjastopalvelut sekä oppimisteknologiapalvelut muodostavat emoyhtiössä yhden kokonaisuuden, jota johtaa kirjastonjohtaja. Kirjastonjohtajaksi on 1.3. alkaen valittu FT Iiris Kuusinen ja tietohallintopäälliköksi DI Timo Pirtilä. Molemmat valitut ovat toimineet aiemmin vastaavissa tehtävissä Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa.

Emoyhtiöön seuraavaksi siirrettävistä toiminnoista ei vielä ole tehty päätöksiä. Kevään 2013 aikana aloitetaan kuitenkin jo valmistelut markkinointi- ja viestintäpalveluiden ja opintotoimistojen siirtämiseksi emoyhtiöön. Asiaa valmistelevat Tiivi Pukkila-Nupponen viestintäpalveluiden osalta ja Leena Kurki-Pölönen opintotoimistojen osalta, molemmat työskentelevät Mikkelin ammattikorkeakoulussa.  

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n talouden ja henkilöstöasioiden hoidon organisoinnista vastaavat oman toimensa ohella Tero Tallinen Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta ja Katja Jyräs Mikkelin ammattikorkeakoulusta.

Yhteinen konsernin johtoryhmä

Kymenlaakson ja Mikkelin ammattikorkeakoulujen yhteistyötä on tähän saakka koordinoitu rehtoreiden ja kehitysjohtajien muodostaman työvaliokunnan kautta. Vuoden 2013 alusta työvaliokunnan korvaa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n konsernin johtoryhmä, jonka puheenjohtajana toimii toimitusjohtaja Heikki Saastamoinen ja jäseninä ovat rehtori Petteri Ikonen (KyAMK), vararehtori Kalevi Niemi (MAMK), vararehtori Mirja Toikka (KyAMK), talous- ja hallintojohtaja Juha Paanila (MAMK), talousjohtaja Tero Tallinen (KyAMK) ja hallintojohtaja Antti Paloneva.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Heikki Saastamoinen
Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
puh. 050 312 5151

Hallintojohtaja Antti Paloneva
Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy
puh. 044 702 8203

 

 

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy on Mikkelin ammattikorkeakoulun ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulun emoyhtiö. Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n omistavat Mikkelin, Savonlinnan, Pieksämäen, Kotkan ja Kouvolan kaupungit sekä Iitin kunta. Toimitusjohtajana on Mikkelin ammattikorkeakoulu Oy:n toimitusjohtaja/rehtori Heikki Saastamoinen ja hallituksen puheenjohtajana Kymenlaakson ammattikorkeakoulu Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jussi Lehtinen. Yhtiössä työskentelee 1.3.2013 alkaen noin 60 työntekijää, jotka tarjoavat tukipalveluja MAMKille ja KyAMK:lle.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs