Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » K-rauta Kokkola valittu kuukauden yritykseksi

Centria-ammattikorkeakoulu

K-rauta Kokkola valittu kuukauden yritykseksi

Kutsu.
Julkaistu: 18.02.2016 klo 14:33
Julkaisija: Centria-ammattikorkeakoulu

Centria-ammattikorkeakoulun liiketalouden oiva-akatemialaiset ovat valinneet kuukauden yritykseksi K-rauta Kokkolan.

- Rautakauppamaailma on suhteellisen tuntematonta opiskelijoille ja kuukauden yritys -tapahtuman kautta pyrimme tuomaan sitä tutuksi, kertoo tradenomiopiskelija Rami Hakala. Uusi K-rauta Kokkola avataan Heinolankaareen myöhemmin tänä keväänä. Uuden K-raudan rakennusala yli 7000 m2, siitä katettuun ulko-puutarhaan tulee 366 m2 ja katettua noutovarastoa on yhteensä yli 3000 m2. 

Kuukauden yritys -tapahtumasarja on käynnistynyt Centriassa jo viitisen vuotta sitten. Maanantaina 22.2. järjestettävään tapahtumaan saadaan K-rauta Kokkolasta esiintymään ja palkittavaksi Centriasta valmistunut Mikko Tuura.

Kuukauden yritys-tapahtumaan osallistuu Centrian liiketalouden opiskelijoita eri vuosikursseilta.
Media on tervetullut paikalle!

Aika: ma 22.2. klo 15-15.30
Paikka: Centria-ammattikorkeakoulu, auditorio, Talonpojankatu 2, 67100 Kokkola.

Mikä Oiva-Akatemia?
Työnantajat korostavat työntekijävalinnoissaan entistä enemmän hyviä työelämätaitoja kuten oma-aloitteisuutta, kokonaisuuksien hallintaa ja tiimityöskentelyä tukevia sosiaalisia taitoja. Yrittäjämäinen elämänasenne puolestaan auttaa työntekijää etenemään työelämässä ja on luonnollisesti perusedellytys, jos opiskelunsa päättävä nuori harkitsee oman yrityksen perustamista. Juuri näitä asioita opitaan Centria-ammattikorkeakoulun Oiva-Akatemiassa.

Käytännössä Oiva-Akatemia tarkoittaa liiketalouden syventäviä opintoja. Opiskelu tapahtuu perinteisestä luokkaopetuksesta poiketen aitojen projektien avulla. Niitä varten opiskelijat suunnittelevat ja perustavat oman tiimiyrityksen, jonka toiminnasta he ovat myös vastuussa.

Lisätiedot:
Projektivastaava Rami Hakala, 050 465 3482, rami.hakala@cou.fi

Centria-ammattikorkeakoulun Oy:n osakkeenomistajina ovat Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä, Pietarsaaren kaupunki, Keski-Pohjanmaan konservatorion kannatusyhdistys ry ja Raudaskylän Kristillisen Opiston kannatusyhdistys ry.

Centria-ammattikorkeakoulu edistää alueen kehittymistä ja hyvinvointia työelämälähtöisen opetuksen sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan yhteisvaikutuksena. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Ammattikorkeakoulu kouluttaa tekniikan, liiketalouden hyvinvoinnin ja kulttuurin aloille.
 
Keskeiset tunnusluvut 2014
 
Koulutusohjelmia                                   22
Opiskelijoita                                          2901
Tutkintoja                                             612
Henkilöstömäärä                                   253 (-14)
Kokonaistuotot                                      26,2 M€ (-14)

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs