Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jyväskylän koulutuskuntayhtymän opiskelijayritykset Forumissa 20. - 22.11.

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän koulutuskuntayhtymän opiskelijayritykset Forumissa 20. - 22.11.

Tiedote.
Julkaistu: 17.11.2015 klo 11:02
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopiston ja Jyväskylän lukiokoulutuksen opiskelijayritykset toteuttavat tekemällä oppimista parhaimmillaan järjestämällä joulumarkkinat kauppakeskus Forumissa Jyväskylässä 20-22.11.2015. Samalla voi tutustua myös opiskelijayritystoimintaan. Tapahtumassa on mukana yli 40 yritystä, jotka toimivat Nuori Yrittäjyys –periaatteella (NY).

Opiskelijayritysten joulumarkkinat on osa Jyväskylän koulutuskuntayhtymän ja sen oppilaitosten aktiivisesti kehittämää koulu-yritysyhteistyötä. Yhteistyö kauppakeskuksia hallinnoivan Cityconin kanssa on jatkunut jo useamman vuoden ajan mm. joulumarkkinoiden ja muiden tapahtumien muodossa. Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, johon Jyväskylän ammattiopisto ja Jyväskylän lukiokoulutus kuuluvat, innostaa opiskelijoitaan yrittäjyyteen ja yritteliään asenteen oppimiseen. Yrittäjyys nähdään yhtenä mahdollisena uravaihtoehtona, mutta yritteliäs asenne työtä kohtaan koskettaa kaikkia. Yrittäjyyttä opitaan parhaiten aidoissa tilanteissa, joita opiskelijayritystoiminta tarjoaa.

Parhaat yritykset palkitaan

Markkinoiden yhteydessä järjestetään myös NY Uskalla yrittää -semifinaali, jossa NY-yritykset pääsevät pistämään parastaan ja kilpailemaan keskenään mm. siitä, kuka on osaavin myyjä ja tarjoaa parasta palvelua. Tuomaristo koostuu paikallisista yrittäjistä ja liike-elämän asiantuntijoista. Kilpailun voittaja pääsee valtakunnalliseen Uskalla Yrittää – finaaliin, jossa valitaan Suomen paras NY-yritys. Semifinaali käynnistyy klo 15, ja palkitsemiset ovat klo 17.30.

Pikakampauksista leivonnaisiin

Markkinoilta löytyy monenlaista palvelua ja lahjaideaa pukinkonttiin aina käsitöistä ravintola-alan opiskelijoiden herkullisiin leivonnaisiin. Tarjolla on myös itsetehtyjä ja tuunattuja vaatteita sekä erilaisia koriste-esineitä. Lisäksi tuotevalikoimassa on mm. kelloja, LED-valoja, saippuoita ja latureita kännyköihin.  

Joulumarkkinat ovat avoinna

pe 20.11. klo 14-19 
la 21.11. klo 10-17 
su 22.11. klo 12-18

Pop Up-myymälä jatkaa

Heti joulumarkkinoiden jälkeen Jyväskylän koulutuskuntayhtymän opiskelijat avaavat Forumiin Pop Up-myymälän. Myymälän rakentavat ja myyntityön hoitavat Jyväskylän ammattiopiston merkonomiopiskelijat. Pop Up toimii tiistaista tiistaihin 24.11. – 1.12.2015 klo 10 – 18 arkipäivisin ja 10 – 16 lauantaina. Keski-Suomen Osuuspankki tukee nuoria yrittäjiä antamalla Pop Up-myymälätilan heidän käyttöönsä.

 

Lisätietoja

Opettaja Pia Kotro, Jyväskylän ammattiopisto, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä puh. 040 341 5807 tai 
Opettaja Antti-Pekka Nikula, Jyväskylän ammattiopisto, Jyväskylän koulutuskuntayhtymä, puh. 040 341 5803

                                           

 

   

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi  

Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs