Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Koulutus » Jyväskylän ammattiopistoon Suomen ensimmäinen Roland-akatemia painoviestinnän oppimisympäristöksi

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopistoon Suomen ensimmäinen Roland-akatemia painoviestinnän oppimisympäristöksi

Tiedote.
Julkaistu: 26.01.2016 klo 14:21
Julkaisija: Jyväskylän koulutuskuntayhtymä

Jyväskylän ammattiopiston painoviestinnän koulutuksessa juhlitaan helmikuussa Suomen ensimmäisen Roland-akatemian avajaisia. Roland-akatemia on japanilaislähtöisen laitevalmistaja Roland Digital Groupin maailmanlaajuinen koulutuskonsepti, johon valitut oppilaitokset edustavat painoviestinnän kouluttajien parhaimmistoa. Pohjoismaissa Roland-akatemioita on Tanskassa ja Ruotsissa.

Roland-akatemia tukee painoviestinnän osaamisen ja alan kehittymistä. Konseptin mukaisesti Roland DG tarjoaa uusimman teknologian digipainokoneet oppilaitoksen käyttöön.

Olemme todella ylpeitä siitä, että Roland DG valitsi Suomessa yhteistyökumppanikseen juuri Jyväskylän ammattiopiston. Akatemia mahdollistaa opiskelijoille entistä monipuolisemman ja tulevaisuuden tarpeita vastaavan koulutuksen, jossa opitaan uusia painotekniikoita ja työskentelytapoja, kertoo rehtori Pirjo Kauhanen.

Uudessa oppimisympäristössä opiskelijat pääsevät painamaan useille pinnoille ja kehittämään luovia painotuoteratkaisuja. Yhteistyössä muiden maiden akatemioiden kanssa järjestetään työpajoja ja kilpailuja.

Roland-akatemia avaa myös uusia yhteistyömuotoja alueen yritysten ja yhteisöjen kanssa. Akatemian kautta tarjotaan kursseja ja koulutuksia alan ammattilaisille osaamisen päivittämiseen.

Uuden ajan laitteiden ja monipuolistuvan opetustekniikan avulla saamme ammattilaisia muuttuvalle alalle ja yrityksiin, joissa uutta osaamista tarvitaan. Monet yritykset ovat jo nyt osoittaneet kiinnostusta akatemian mahdollisuuksiin, ja toivomme yhteistyön syvenemistä myös materiaalitoimittajien kanssa, kertoo painoviestinnän kouluttaja Vesa Iltola.

Painoviestinnän koulutus on mukana toisen asteen yhteishaussa 23.2.–15.3.2016. Lisätietoa yhteishaun opintomahdollisuuksista ja opiskelijoiden videotarinat osoitteessa hae.jao.fi. Jyväskylän ammattiopisto on osa Jyväskylän koulutuskuntayhtymää.

Kutsu viestimille

Roland-akatemian avajaisia vietetään Jyväskylän ammattiopistolla torstaina 4.2.2016 klo 13.
Avajaisiin osallistuvat Roland DG North Europen edustajat Tanskasta sekä kutsuvieraita. Tilaisuus järjestetään Jyväskylän koulutuskuntayhtymän Viitaniemen pääkampuksella osoitteessa Viitaniementie 1 A.

Viestimien edustajat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Lisätietoja:
Pirjo Kauhanen, rehtori, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 6152, pirjo.kauhanen(at)jao.fi
Vesa Iltola, kouluttaja, Jyväskylän ammattiopisto, puh. 040 341 5671, vesa.iltola(at)jao.fi

   

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä | www.jao.fi  

Mediayhteydet, viestintäpäällikkö Niina Luttinen
+358 40 341 5133, etunimi.sukunimi@jao.fi
Viitaniementie 1 A, PL 472, 40101 Jyväskylä

Viestinnän yhteystiedot ja logopankki: www.jao.fi/viestinta

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä on keskisuomalaisten kuntien omistama sivistyksen, taitamisen ja yrittäjyyden monikulttuurinen oppimisyhteisö ja työelämän kehittäjä. Kuntayhtymän tulosalueita ovat Jyväskylän aikuisopisto, Jyväskylän ammattiopisto, Jämsän ammattiopisto, Jyväskylän lukiokoulutus, Jyväskylän oppisopimuskeskus, kiinteistöliikelaitos ja kuntayhtymän johto. Kuntayhtymään kuuluu myös Ravintola Priimus.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs